biryildiz42 lilyum_ silik gibi yavrum efekt verip fotoğrafı siyah beyaz yapsana o zaman daha net olur
lilyum_ biryildiz42 bu zaten ovulasyon testi. Evde gebelik testi olmayınca kızlara sordum ovulasyon testinden anlaşılır mi diye ikisi de net olursa gebelik var demek dediler. Siyah beyaz yapsam nolcak net çizgi çıkmadı ki
Gmz09 lilyum_ umarım kalbinizden geçen karşınıza çıkar🙏🌼 ama 13 şubatta kürtaj olduysanız daha Regl olmamışsınızdır diye düşünüyorum.Henüz bir ay olmamış hormon seviyeniz düşmemiş olabilir belirtiler o yüzden de oluyor olabilir.
lilyum_ Gmz09 yok oldum. Hatta hemen arkasına oldum. Son adet tarihim 17 aralıktı. 13 şubatta kürtaj oldum. 17 Şubat’ta reglim başladı. Doktora sordum kanamam var dedim. Regl olmuşsun düzenin bozulmamış dedi.
lilyum_ Papatyaa2 yok umutlanmadım zaten yeni kürtaj oldum acaba betam düşmedi de o mu yoksa hamile miyim belirsizlik var yani
mysa26 lilyum_ canım benim midem de 2 hafta falan az az bulamıyordu. Test yapıyordum negatifti. Bir gün iştahım çok açıkken yemek yiyecektim bir anda midem bulandı. Bir test daha yapayım dedim o zaman öğrendim. Sen yinede dikkat et yap arada test
lilyum_ mysa26 aynen ben de öyle düşünüyorum biraz dikkat edeceğim kendime ara ara da testi yaparım netleştiririm artık