Betlergenn nunusmom Benim de şu an 36+3 🤭 20 Mart-3 Nisan arası dedi doktorumuz sizin normal doğum mu. Sağlıkla gelsin inşallah 🥰
nunusmom Betlergenn ayyy maşallah bnm ilki normaldi bunu da norml bekliyoruz başka bir durum olmazsa 😇 cinsiyetiniz ne sizin 🤭
Betlergenn Mervepera O kadar mı zor ya gözümü korkutmayın kocam zaten inatçı ve çabuk sinirlenen bir tip genlerden de geliyor yani 😂😂😂😂
Mervepera Betlergenn evet 🤣 tamda öyle kızım inatcı sinirli aşırı hareketli dediğim dedik taktımı biseye tamam 🤣
birLinaannesi Elifyamann boğa burcu kızı olacak 🥲🩷 Anası kılıklı.. bende boğa kadınıyım aman yarabbi diyorum bir evde iki boğa😂
maviiiss Elifyamann Mayıs 21 den önce doğarsa boğa Mayıs 21 den sonra doğarsa ikizler olacak çok ara bi tarihte kalıyor :)
mrskurt- Elifyamann benim oğlum erken doğum gibi bir durum söz konusu olmazsa aslan burcu olacak. Benim yükselenim aslan ama bir erkek aslan nasıl olur hiçbir fikrim yok 🤭
GulGelir35 Pinklove ahhh yapmaaa demeee 😂😂 Benim ağustosta doğum bir kaç gün ile ASLAN VE BAŞAK arasında riskli 😂😂😂
Meryyy__ Oğlumun doğumu 20 mayıs ya da 28 mayıs gösteriyor Ya boğa ya ikizler olucak iki burçtan da bebişi olanların fikrini merak ettim😂 ayrıca erkek cocukları erken mi geç mi geliyor bilgisi olan var mı?
Srfe01 Elifyamann oğlum balık burcu bir tarafı aşırı merhametli ve duygusalken bir taraftan da aşırı inatçı ve sinirli biraz çapkın daha şimdiden bakımlı ve dikkat çeken bir burç aşırı hareketli yerinde duramaz asla öyle sanıldığının aksine sulu göz de değil ama duygulandıgi şeylerde bir dilenci görse yada bir yaşlı birden aglayabilir