Hilalaktscbk Ozgurgok Benim yükselenim koç, teyzemin 2 kızı koç en belirgin özellikleri inat. Ben de yengeç burcuyum inadım yükselen burcumdan geliyormuş yengeçler aslında inatçı olmazmış 🫠
Mjgnfdn Elifyamann benm oğlum ikizler 🥰 bi öyle bi böyle😂 kızımda inşallah koç olur.. 😍 balık veya koç olucak 21 martta doluyor günüm
Ahsen-Hamza _annee Allah yardımcısınız olsun :) ben de koçum eşim de koç 😂😂 düşman başına 😵💫😵💫😵💫 ama belki yükselenden kurtarırsınız ♥️♥️♥️
Dilolo Üç çocuğum var üçü de aslan burcu ben de dahil hep Ağustos doğumlular😂Karnımdaki son numara kızımın doğumu ağustos 11 oda aslan burcu olacak😂😂
Elifyamann zberay benim eşim Yengeç burcu annesi aramasa hic aramaz ama benim agzimin icine bakar cok severek evlendik bende ayni sekilde ona davranirim🥲
zberay Elifyamann ay o zaman benim şansıma . Evlendikten öncesi ve sonrası diye anlatılır yani . Maşaallah eşinize 🌸
Elifyamann zberay acaba annesi mi etkiliyor diye düşünmeden edemedim cunku yengec erkeği kolay etkilenir laflardan 😬
Elifyamann Burcudoga boga burcu candiiir bende bogayim😂 herkesle anlasabilen neşeli yemeyi içmeyi seven sevgisini gösteren nadide burc😂
Elifyamann Hilalaktscbk ayyy balığa bak seen eş için güzelde annecik için bilemedim🤣 saka bir yana benim eşim de Yengeç ayni anlattiginiz gibi🤭