Tatlihamis bence Miray cok hoş begendim yani onemli olan senin begenip icine sindirmen degil mi canim eger sen sevdiysen birak insanlarin ne düşündüğünü benim bir kizim var ismi Ela o kadar severek koydum ki iyiki koymusum diyorum herseferinde cok beğeniyorum Ela ismini.Suan 6.ayimin icindeyim bir kızım daha olacak Allahin izniyle Öykü Mila olsun dedik baslarda ancak Mila ismini ablasi pek sevemedi sonra babamız Ahsen istedi bizde kızımla Alya ismini bulduk cokta icimize sindi begendik ikisinden biri olsun derken ne biz ne babamiz geri adım atmayinca en son Ahsen Alya olarak iki isim koymaya karar verdik.1 aydan fazla oldu Ismiyle hitap edince bebisimize agzimiz alisti kulagimiza gun gectikce daha da hos gelmeye basladi benimsedik artik kesinlesti kararimiz cevremizde Alya ismini telaffuz edemeyen yakinlarimiz var basta kayinpederim baska bulun diyor ama inan ben sevip koyduysam hic onemli degil diyorum sende eger Miray ismini sevip koyduysan birak insanlarin fikrini sonra icinde ukte kalmasin keske koysaydim dememek icin icinden gecen ismi koy derim.Bengenirsende Ela, Alya,Mila,Esila benim favori isimlerim❤