031965 Miray çok güzel aslında :) cemre koyucaz inşallah biz ama artık pek tercih etmiyo kimsecikler bu ismi 😄😄
preggie Mamiii20 kizimiz olursa Yade dusunuyoruz bizde 💖 ek olarak dini bir isim daha istiyoruz, Yade Esila aklimda dolaniyor bu aralar..
Kbra7777 Bence senin kafan karışmış insanları çok da ciddiye alıp moralini bozma sonra ben miray istiyordum neden koymadım diye pişman olursun ama miray anlamına baktım ben gayet güzel Yılın ilk aylarında doğan / Güneş gibi ay gibi parlayan Ama çift isimde koyabilrsin eğer çok ikilemde kaldıysan Aslı miray / hatice miray Kız olarak Asya ismi benim çok hoşuma gidiyor üst komşumun kızları asya ablası sude asya demek seslenmek çok hoşuma gidiyor . Mesela Nisa isminide severim ben bir arkadaşın Kübra Nisa idi o da güzel Ama dediğim gibi bunlar benim düşüncelerim senin değil iyi düşün
Tatlihamis Kbra7777 Evet anlamı güzel aslında insanlar bilmeyince ne biliyim anlamsız gibi diyorlar canim sıkılıyor benimde kulağa nasıl geliyor sizce kaç aydır kesin koycam diyordum ama vakit yaklaştı kararsız kaldim
Tatlihamis Kulol canim ben sevmiyorum öyle uyduruk gibi isimleri öykü tek başına daha asil bence yanına ek istiyorsan farklı bi isim olabilir