tatlibebegim_ Aden17 çok şükür dün kontrolde tek böbreği geçmiş ikisinde de vardı inşallah doğuma kadar diğeride geçer, benimde sağ böbreğimde 2 cm genişlik varmış
tatlibebegim_ Aden17 bebeğimin bi böbreği 6 diğeri 7 mm di hangisi gitti bilmiyorum demedi onu, benimde sağ böbreğimde 2 cm genişlik varmış
senaa23 Aden17 detaylıda göründü 3 4 saat sürdü ameliyat yani zor Bi ameliyat ameliyatta hortum felan takıyorlar açık ameliyat oluyo hemde
senaa23 Aden17 3 ayda bir kontrole götürüyoruz bütün değerlerine bakıyolar doktor dedi düzelme görülüyor mayısta diğer kontrolü sizinde bebeğinizde mi var genişlik
tatlibebegim_ Aden17 ilerlemişti 3 mmden 7 mm ye kadar yükselmişti , benim ağrım vardı kasıklarımda sağ böğrümde falan bebek baskı yapıyodu sebebi oymuş demek
Aden17 tatlibebegim_ geçmiş olsun o geçiciymiş ama hamilelikten sonra geçiyormuş merak etmeyin çok okudum.. inşallah benim bebeğimin de düzelir
Kadriye_cnck Aden17 evet öyle gerçekten. Ben içimi ferah tutmaya çalışıyorum. Böbrekleri düzelecek insallah. Zaten başka bir sıkıntı olsa doktor söylerdi herhalde önceki randevularda. Yaptırdığım testler de hep temiz iyi cıktı.Allahin izniyle bu da geçecek.
Aden17 Kadriye_cnck ben de öyle canım sen önümüzdeki cumartesi ben de pazartesi gidicem inşallah güzel haberler alırız