cyln_hnm Aden17 canım perinatolojiye göründün mü? Mutlaka kontrol etmesi gerekiyor ilk bebeğimde kızdı böbrek genişlemesi sebebiyle suyum da azalmıştı 18.haftada düşük yaptım trizomi18 sebebi ile
Alwayshope Aden17 bebeğim erkek hamilelikte farkedilmedi. Doğumdan sonra cişini geç yapınca bakıldı tek tarafta 5 mm böbrek genişlemesi var dedi doktor. 9. Gün sünnet oldu 1 aylık kontrolünde geçmişti
Kardelenylmz Aden17 20+5 de detaylıda kızımın sol böbreğinin dolgun 5mm olduğunu öğrendik pazartesi günü randevumuz var doktor için bakalım ne diycek
senaa23 Aden17 benim oğlumda vardı hamileyken öğrendim ama doğunca da kontrollere götürdük maalesef geçmedi oğlum 2 yaşında ameliyat oldu 2 kere
Gul_se77 Haftada kızımın bobreklerinin ikiside genislemisti 33. Haftaya kadar genişleme milimi aynıydı 34. Haftada artmış genişleme insallah ilerlemez geçer çok korkuyorum 😞
senaa23 Aden17 hamileyken 10 Du Bi böbreği de dardı ama doğduktan sonra hiç düzelmedi yani ameliyat olmasaydı eğer böbreği iflas edebilirdi darala darala kan akışı durmuştu
senaa23 Aden17 detaylıda göründü 3 4 saat sürdü ameliyat yani zor Bi ameliyat ameliyatta hortum felan takıyorlar açık ameliyat oluyo hemde