Busra_27_34_ Tugbaaayyyy 19+4 haftalık olduk +3 kilo ile devam bakalım sonumu göremiyorum iştahım çok açık
Sevgicoskun Busra_27_34_ bi benmi iştahsızım ya 18+4 eksilerdeyik hala arti yok 😂yemek yiyemiyorum hala
Tugbaaayyyy emirtimr1 zayıfken ki fotoğraflara bakıyorum acaba tekrar sen olacak mıyım diyorum öyle uzak ki bana 😅
melek77_ Tugbaaayyyy ben de öyle artık kendimi beğenmemeye başladım ☹️ 14+6 da 4,5 kilo almayı nasıl başardım 🥴
Zseda Tugbaaayyyy benim kusarak gecti hep yiyemiyordum. Ama bu aydan sonra hızlı alınıyormuş. Bebek sağlıklı olsunda insallah
Mjgnfdn Tugbaaayyyy aaa demeyin öyleee. Ben iki gebeliğimdede almadım kilo. Yiyemiyorum içemiyorum 🤦🏻♀️
gultenasil_32 Tugbaaayyyy 16+2 3 kilo almışım 😁 45 kilo ile hamile kaldım 60 kiloya kadar çık diyor doktorum kafayimi yedi anlamadım
ayanarta1 gultenasil_32 boyunuz kaç bilmiyorum ama bence yakışıyor kadına balık et çok sıska olmak yakışmıyor
SSenaaa Tugbaaayyyy 31 haftalık olucaz 1 gün sonra 8 kilo aldım geçen ay 1 ayda 3 kilo almışım doktorum çok hızlı kilo alıyorsun dedi makarna ekmek pilav kestik o yüzden