Detayli ultrasonda carpik ayak tanisi konulup sorunsuz ,sağlikli doğan bebekler var mı?

Zehrak01 Merhaba! Bize de aynı teşhis konuldu keşke olsa keşke ama sanmıyorum tedavi gerektiren bir durum oda ancak doğunca hızlı bir şekilde tedaviye başlanmalı binde bir bebekte görülüyor nasip kısmet böyleymiş bende çok üzülüyorum elimden birşey gelmiyor

9 gün sonra

Zehrak01 Merhaba! Herhangi başka bilgi alabildiniz mi sizler?

Zehrak01 ben de de çıktı şuan 31 haftalıyım maalesef ki düzelmiyor anne karnında olan bir şey doğunca tedavisi olur

• Yell bunu yanıtladı.
    • Yell bunu beğendi.

Zehrak01 Bunu bende çok merak ediyordum hamileyken. Bende detaylı ultrasonda sağ ayağında var dendi. Çok ağladım çok dua ettim mucize olsun diye. 6 gün önce doğum yaptım. Maalesef ki sağ ayağında var. Çok şükür ki başka bir sıkıntı yok. Hemen tedaviye başladık. Alçıya aldılar ayağını. Hala da ağlıyorum ama Allah büyüktür. Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş. İnşallah sizinkilerde yanılma olmuştur. Sağlıkla doğsun bebişleriniz🥰

Hdym allahım güzelce bebişin atlatmasını nasip etsin siz iyi olun ki bebişe de moral olsun inşallah daha neler var neler rabbimden bu geldiyse biz razıyız inşallah şifası olan bir dert buna da şükür etmek lazım 💕💐 herşey güzel olacak bir anı olarak kalacak

• Hdym bunu yanıtladı.
        • Hdym bunu beğendi.

Meryemmyjl evet canım umarım bebişlerimiz en kısa yoldan atlatır inanın düşündüğümüzden daha güçlüler bizler de morali yüksek tutalım ki etkilenmesinler ve daha ne tedavi bulunamayan binlercesi var buna da şükür edelim herşey rabbimden geçip gidecek inşallah 💕💐

Hdym ağlamayın ya arkadaşımın çocuğu da öyle doğdu valla Şuan iki yaşında ayağı da düzeldi hiçbir şeyi kalmadı

• Hdym bunu yanıtladı.

Merhaba, yegenim de olmuştu 2 ayağı birden içe dönüktü, dogdugun da ayak tabanları birbirine bakıyordu. Alçıya alındı öncelikle sonrasında ona özel ortası demirli iki ayagı sabit tutan bir ayakkabı yapıldı bir sürede onunla tedavisi gerceklesti. Şuan 14 yaşında içe basma ve taban düşüklüğü sorunu var dogdugunda carpik ayak olmasının etkisi varmı bilemiyorum. Hamileyken bunun icin dertlenmeyin duzeliyor, sadece sonrasında sizin ve cocugunuzun dikkat etmesi gerekiyor özel ayakkabi, egzersiz, hareketler vs.

Yell Kesinlikle öyle bir anı olarak kalacak🥰 Buna çok şükür ediyorum gerçekten çok şükür ki tedavisi var. Allah sizinde yardmcınız olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi 🥹❤️

Ramercan Ay ilk gün çok ağladım elimde değildi insan o minicik ayağına alçı yapılmasına kıyamıyor 🥺 Evet düzeliyor çok şükür sağolun Şuan daha iyiyim❤️

Hdym Allah çaresiz derman vermesin tabiki anlayabiliyorum sizi de ama arkadaşım kendini o dönem o kadar üzdü ki sütü falan da gelmedi çok pişman tabiki ama siz bunun bilincinde olursanız daha sakin olursunuz ve sütünüz de gelir stres yapmayın lütfen 🙏🏻

• Hdym bunu yanıtladı.
              • Hdym bunu beğendi.

Ramercan Çok haklısınız öyle yapmaya çalışıyorum Allah razı olsun ❤️

Benim oğlum içinde teşhis konulmuştu sol ayağında var denildi ama doğdu çok şükür ayağında bir sorun yok bazen yanıltıcı olabiliyor bende çok fazla üzüldüm ve Allah’a çok dua ettim umudunuzu hiç kesmeyin sadece ona güvenin 😊

nazlican35 inşallah şu mübarek günlerde bizlere de dua edin olur mu olmazları olduran rabbime sığındım

8 ay sonra

Hdym merhaba ben de öyle doğmuşum hemde iki ayağımda birden varmış ve şu an hiçbir sıkıntım yok düzeldi ama maalesef bebeğime de bu teşhis konuldu annem benim teknelerimi çok az duymuş beş altıncı aydan sonra da hiç hissetmemiş ama benimki çok haraketli o yüzden kafam karıştı acaba siz hissediyor muydunuz