annesininballisi aisemhmt34 gebeliğin basında oraya gitmeye başladım ancak sürekli farklı doktor hatta asistan olması hepsinin kendi yorumunu katarak bişeyler söylemesi canımı sıktığı icin değiştirdim hastanemi. Ben birazda evhamlıyım ilk bebeğimi kaybettiğim için o yüzden beni rahatsız etmiş olabilir ama ablam 4 ay önce orada doğum yaptı cokta memnun kaldı.
aisemhmt34 annesininballisi iste herkesin bakış açısı farklı bende bilknetten memnun kalmadım her gtgimde farklı doktor yada insanın moralini çok bozuyorlar o kaşar ilgili degillerdi
mimikii aisemhmt34 alibey tarafı var ya biliyor musunuz akbaba falan var oradayım. İlk gebelik ve yatış yapıldı nabzı düzensiz diye
aisemhmt34 mimikii biliyorum aynenn simdi ne yaptınız dogumunuz oldu mu nasulsinuz Rabbım yardımcınız olsun
melisakarademir0606 aisemhmt34 ben oraya gidiyordum şans eseri aynı doktora denk geliyordum ilgililerdi hepsi bi sorun yaşamadım
aisemhmt34 melisakarademir0606 ben daha yeni başladım bakalım ilk önce bilknete gidiyordum şimdi burdayım
mimikii aisemhmt34 daha olmadı canım açıklık yok henüz ama sancıların şiddetini hissediyorum artık açılma olur gibi
annesininballisi aisemhmt34 tabi ki diyorum ya ablam cok memnun kaldı. Ama ben evhamlı ve detaycı bi insanım o yüzden bıraktım
aisemhmt34 Aybuk66 ben bilkente çok gttim se ne bilim memnun kalmadım kalan illa ki vardır tercih meselesi
Esrchn14 Bende 38+4 le etlikte takipliyim , gelsin diye dört gözle bekliyorum artk ve Hüseyingazi ye yakinim 😀
aisemhmt34 mimikii ya inşallah çok çekmeden olur bir sıkıntı olmadan kucağına almayı Rabbım nasip etsin suni sancı mi verdiler
mimikii aisemhmt34 yok kendi sancım var zaten en yüksekte çıkıyor sürekli doğumhaneye alabiliriz belki dediler
aisemhmt34 mimikii çok sevindim nasılsıniz doğumunun nasıl oldu bebis nasıl bende size yazacaktım dedim herhalde artık doğum yaptı bebeği ile ilgileniyor aklıma takildiniz sancı felan çekiyorum deyince inşallah zorlanmadinuz cok
mimikii aisemhmt34 benim doğumum bebeğin kalp atışları artık düzensizleşmeye başladığı için biraz mecburi oldu ama aynı zamanda vücudum anesteziyi kaldırmadığı için normal doğumu zorlamış olduk her iki türlü de bir sürü tehlikesi vardı ama çok şükür sancılar dışında doğum kolay oldu güzel geçti her şey şimdi bebiş de iyi ben de iyiyim