Flora34 Benimde 40. Haftam 4 mayıs ama oğlum 40 haftayı beklemez diye düşünüyorum. Nisan annesi de olabilirim yani 😂♥️
[silindi] istkizannesi benim doktorum kendisi yapıyor ekstra başka bir doktora yönlendirmedi. 20+2de kontrolüm vardı dün o zaman yaptı🤗
Cemrenin-yavrulari [silindi] Benin doktorum da kendi yapıyordu 1. Gebeliğimde öyle yapmıştı ama bu sefer başka bir doktora yönlendirdi mecburi falan dedi 🤔 kısmetse sabah yaptıracağız
Tubademir85 Hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım evlatlarımızı, ama insan diyor ki zaman su gibi akıp geçse de o güzel yüzünü görsem sağlıkla huzurla kucaklasam😍😇
Bulut74 Tubademir85 buradaki Doğum tarihine göre, 4 haziran yani bayramın 1.ci günü. Ama doktorum 28 mayıs dedi, kızım gibi olursa 20sinde doğururum, bu arada 17+3 üm🤗😌
Tubademir85 Ozaman benımde 26 sı falan mi acaba 😁😁sızden gun oalark 2 gun öndeyim sadece ondan boyle hesapladım 😁😁 Bulut74
Fadiiiik Tubademir85 Bizde inşallah 2 Mayıs diyor ama hayırlısı sağlıklı gelsinde miniğim 🙏🥰 şimdiden çok heyecanlıyım iki gözle miniğimi bekliyom biraz geç anne olcam galiba ama olsun 😊🥰
TayMer 15 Mayıs diyor doktorumuz🤩 hayırlısı bakalım Rabbim herkese evladını sağlıklı şekilde kucağına almayı nasıp etsin😊