Sermec27 metemom_ ben 19 da görmüştüm 22+4 detaylı da da gördüm inşallah bir dahaki gitmeye görürüm yine 🥰
Havvakc metemom_ bebişin canı ne zaman ister de göstermek isterse o zaman 😁😁 bak ben 32 olcam hala net göremedim. Zatenn cinsiyeti bile 17 de öğrendim . Biraz nazlı bir erkek 😁
Prensesannesibir Sermec27 22 de detaylıda bende gideceğim inşallah bu bebiş gösterir kızım doğana kadar hiç göstermedi yüzünü 😅😅
metemom_ şu halinden bahsediyorum bu arada çok hoşuma gidiyor böyle görünmesi ama daha erken benim haftam sanırım henüz 16. Haftadayiz
Prensesannesibir metemom_ bu kadar net 30. Haftalar olur canım benim eli yüzü tam oturmuş bir şekilde
Sermec27 metemom_ bu daha ileri haftalarda 27 lerden sonra az çok beliriyor çocuğun hatları su an için erken 🥰
aslhnkrts9 metemom_ 32 haftalık olduk şöyle net göremedim benim kızı yarım yakalıyo doktor her defasında asla göstermiyo hanfendş kendini cinsiyeti de 27. De netlemiştik 😂
metemom_ Prensesannesibir bizimki zaten cinsiyetini göstermiyor lütfen yüzünü göstersin minicik yerde herşeyi saklıyor 😂
metemom_ Prensesannesibir galiba 20 . Haftadan sonrada biraz biraz görünüyor ilk gebeliğim bilmiyorum ama burdan okuduklarım kadarıyla
Alinrabia Prensesannesibir detaylı da bu kdr net cıkıyor bnde gırmeden once boyle resımlere bakıp bunlaeın haftası cok ılerde bnmkı boyle degıldır dıyordum bnmkı de boyleydı kızımda detaylı da boyleydık sımdı ıkıncı bebegımde sıra 🥰
metemom_ Sermec27 bu kadar net beklemiyorum ama biraz da olsa görmek istiyorum son gittiğimizde doktor biraz yüzünü gösterdi siyah beyaz da eli ağzındaydı çok hoş bir his çok mutlu olmuştum 😂😊
metemom_ Prensesannesibir 15+3 de gittim biraz gösterdi erkek diye tahmin ediyorum demişti doktor hayırlısı 😊
Prensesannesibir metemom_ eli yüzü gözü burnu ağzı tabi oluşuyor ama attığın resimdeki bebek 30. Haftadan büyük bir bebek o yüzden söyledim 😊
Prensesannesibir metemom_ hadi bakalım hayırlısı 4 arkadaş hamileyiz tek benimki kız bende hep çevremden erkek duydum ☺
metemom_ Prensesannesibir yok canım bu kadar net beklemiyorum zaten ama 20 . Hafta ultrasonu olarak hiç atmamış doktorlar yüzünü bulamıyorum
Prensesannesibir metemom_ gösterirse görürürsün tabi ama zamanla değişir inan ki kızım doğduğunda çok farklıydı şimdi o doğan bebek bu değil dersin sapsarı bir kız oldu 😀😀
Sermec27 metemom_ inşallah gözükür Allah’ın izniyle canım minik yüzleri çok tatlı rabbim gerçeğini de görmeyi nasip etsin inşallah 🥰🤲
metemom_ Prensesannesibir 13. Haftada eli ağzında şu görüntüyü verdi bize o yüzden daha da meraklandim😂
Prensesannesibir Alinrabia ilk bebişte detaylıda yüzünü göstermedi doktor renkli ultrason verecekti bize elini yüzüne kapatmıştı o yüzden göremedik biz bakalım bu ikinci gösterecek mi