CAGLADELIBICAK Merhaba anneler ikili tarama testi yaptırdım ama doktorum düşük ihtimalle risk var dedi sonuçlarımı atsam benimle aynı olupta sonuçları temiz çıkan var mı ?
Beybitooo CAGLADELIBICAK korkma hiç bişey çıkmaz 6 haftadır hamileliğim rezil oldu yok neşesi kalın yok kist var amniyosentez yaptırdık bugün sonuçlar temiz çıktı çok şükür 2 li test çok güvenilir bi test değil ultrasonda bişey görmediyse bişey çıkmaz
Zseda Beybitooo zaten %100 sonuc gösteren bir test değil ki. Yanılma payı olabileceği için düşük ihtimal diyor diye düşündüm?
CAGLADELIBICAK Zseda düşük ihtimalle risk var ama korkulacak bir şey yok tekrardan gel kontrole bakalım dedi
Beybitooo Zseda yani sıkıntı olmayınca temiz diyip gönderiyorlar böyle olunca insanın içine şüphe düşürüyorlar
Zseda Beybitooo Kesin bir dille temiz diyeceğini düşünmüyorum. Testi yapmadan önce bile yüzde 20 lik bir yanilmadan bahsediyor. Kesinlik isteniyorsa fetal dna ya yonlendiriyor zaten. Allah hepimizin bebeğini sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin
Zseda CAGLADELIBICAK Stres olmayın size de çocuğa da zehir oluyor boyle. Kontrole gidersiniz zaten detaylı ultrasonda olacak. Ense kalınlığı burun kemiğine bakilmistir bakilmadiysa da bakacaktir. Ben 29 yaşındayım bana da sadece yas sebebiyle orta risk grubundasin demisti. Şükür her şey yolunda..
CAGLADELIBICAK Beybitooo ultrasonda bir şey görmedi her şey gayet normal dedi App 0.84 çıktı Mom da 0,31
Beybitooo CAGLADELIBICAK o zaman bişey çıkmaz ben ikili test yaptırmadım ultrasonda görüldü herşey yani sıkıntı olunca eninde sonunda ultrasonda görüyorlar
CAGLADELIBICAK Zseda bende 28 yaşındayım her şeyim gayet normal. İkili testide yaptırmayacaktım da şeytan dürttü işte yaptır dedi yaptırdım
Beybitooo CAGLADELIBICAK 10000 de 1 ihtimal doktor sana risk düşük yani yok demek istemiş kuzum sen yanlış anlamışsın bence
Zseda CAGLADELIBICAK yaptir tabii ki yapılması taraftarıyım da korkulacak bir şey yok işte bu sonuca göre 😀 zaten doktor inan riske atmıyor hemen fetal dna yapalım diye zorluyor şüphesi olunca. Korkma bende öyleydim de artık astik çok şükür 😀
CAGLADELIBICAK Beybitooo 1 hafta içinde gel tekrar kontrol edelim ultrasonda ense kalınlığına falan bakalım dedi