Semrasem Ya randevu almak için aradım en yakın terih 20 sine verdi ne bu yoğunluk devleti geçmiş cinsiyetini öğrenicektim halbuki daha kaç gün var off
ElifErdoanSarolu Semrasem kontrolden çıktığınız gibi randevu alın isterseniz ben hep öyle yapıyordum yoksa randevu bulmakta zorlanıyordum
Dilekulgtt Semrasem gidecegin zamandan iki hafta once filan al ben oyle yapiyorum sansima zamaninda bukuyorum ama bu hafta hoca olmicakmis zaten
Ruzgar_1405 Dilekulgtt ben cumartesileri gidebiliyorum 2 hafta Yeliz hanım izinli sonraki dolu sonrakine alabildim 30 marta. Bu yoğunluk azalsa keşke😢
ElifErdoanSarolu Semrasem hayır operatörden alınıyormuş randevu bende çıkar çıkmaz bir sonraki randevuyu alıyordum yeliz hocada diyordu al çıkınca diye
Dilekulgtt Semrasem yeni doktor geldi ama hastasi yok galiba herkes yeliz hanima gidiyor. Randevuyu cagri merkezini arayip aliyosun
Ruzgar_1405 Dilekulgtt canım ben sadece cumartesi gidebildiğim için dedim. 2 cumartesi de izinli. 9 ve 16 sında yani. 23 ü dolu 30 una aldım😢
Dilekulgtt Semrasem ben regenesis max kullaniyorum omega olarak onu aslinda neslihan hanim vermisti yeliz hocada devam et dedi birde kalsiyum olarak osteocare kullaniyorum cnm ama sikayetlerim vardi o yuzden vermisti kalsiyumu
Dilekulgtt ecealptemiz senin sorunlarin varmiydi agrin filan bide kramplarim icin magnorm yazmisti bana
ecealptemiz Dilekulgtt kasık ağrım oluyor ve kramplarım yeni başladı ama daha 3 hafta var kontrol zamanına o zaman konuşurum