Semrasem Kızlar adatıpta doğum çekimlerini bellus organizasyon yapıyormuş sanırım oda süslemesinide tabi konuşan fiyat alan oldu mu?
ElifErdoanSarolu Semrasem ben aralık ayında doğum yaptım adatipta fotoğraf 450 tl süsleme için de paketler var 400 tl de başlıyordu 😊
Yeyy ElifErdoanSarolu canim senin doğumun gece mi oldu gündüz mu? Gece olursa kendi doktorun icn extra ücret vercksin falan dediler mi
Dilekulgtt ElifErdoanSarolu oda suslemesinde hediyeliklerde varmi icinde ve kapi susu size kaliyormu yoksa kiralik mi
ElifErdoanSarolu Yeyy biz geceden yattık canım sabah suni sancıya başlandı ilerlemedi doğum akşam 9 buçukta oldu yeliz hanımda ekstra ücret vermedik
Yeyy ElifErdoanSarolu tamam canim bunu ögrendigin iyi oldu sonucta biz eski takipli hastanız bizden alınmaz sanirim cunku dogum icin aralikta fiyat sabitledik ve o zaman bize extra ücret falan bsyden bahsedilmedi
ElifErdoanSarolu Dilekulgtt benim açılma ilerlesin diye bekletti yeliz hoca ama olmayınca iki saat daha bekleyelim yoksa sezaryana alayım dedi siz burda olacakmisiniz dedim evet dedi bir evine gidip geldi sanirim ama ekstra da ücret istemediler
ElifErdoanSarolu Dilekulgtt evet bi yaptık yatış yaptığımız gece hazırladık hepsini çok güzel oldu o stresli zamanlarda renkli bir alan hoş geliyor insana 😍