Papatyaa2 Hulo2105 bu kadar erken belli oluyor mu sezaryen olacağı hatırladığıma göre ilk bebeğin olduğu için soruyorum
eylemm09 Hulo2105 İki gün var aramızda Ben 12. haftada çok iyi toparlamıştım çok enerjiktim ama bugün itibarıyla ilk başlardan daha kötüyüm siz nasılsınız acaba merak ettim
Bussr pamukpamukoldum ya 1 gün fark var :) nasıl hissediyosunuz kendinizi ense kalinligini ölçtürdünüzmü
pamukpamukoldum Bussr pzrtsi gitcem cnm Kasık ağrılarım var 2 gündür Mide bulantıları tiksinmeler devam😅 daha ne olsun🤪 Sende durumlar ne
Bussr pamukpamukoldum bende bugün gittim çok şükür her şey yolunda burun kemiğimiz var ense kalinligida 1.2 olctu.gogus hassasiyeti var hafif mide yanması arada kasık ağrısı hafif ama çok şükür:)
pamukpamukoldum Bussr mide yanması bende de oluyo arada Erken seğişmi ya bunun icin🤷♀️ Fotoğraf filan cekebildin mi Cinsiyet icin ne zaman gitceksin
Bussr pamukpamukoldum 11-14 arası yapılıyor diye biliyorum ben doktorumda öyle söyledi.pazartesi gittiğinde büyük ihtimal ikili tarama ense kalınlığı burun kemiğine bakar canım.cinsiyet %40 kiz gibi am değişebilir dedi :) 16 haftada belli olur net
metemom_ Bussr yok canım ilk gebeliğim olduğu için hissetmiyorum hâlâ dışardan bakıldığında hamileliğime dair bir şey yok 😂😂
Rbs6008 Son 67 ama sezeryan olacağı için daha az kaldı son 40 gün falan =) bu zamanlar çabuk geçiyor son günler geçmiyor =))