Delice_zeytin Annecik02 ilk defa duydum bunu da normalde kullanmadım hiç jel filan, nioli yağı kullanmaya devam ederim sanırım buraya yazdıktan sonra .
Annecik02 Delice_zeytin doğumdan sonra doktorum reçete ye yazdı enfeksiyon kapmasın dikislerin dedi.. çok faydası oldu bende hiç kullanmamıştım doktor diyene kadar canım. Nioli yağının etkisi var mı nasıl kullanılıyor ismini çok duydum ama hiç kullanmadim
Delice_zeytin pamuk34_ Allah senden razı olsun bunu doktor onaylı bilmek iyi oldu , zira doktorum yorum yapmadı bile genelleyip kullanmayın dedi. Bitirdi konuyu , ben kullanmaya devam edeyim o halde
manolya123 Delice_zeytin bende böyle bir post açmıştım canım sağolsun arkadaşların tavsiyesi ile doktora başvurup fitil aldım anında kesti artık durulmayacak derecedeydi dünya varmış dedim
pamuk34_ Delice_zeytin ne demek ben hatta iki hastaneye kontrollü gittim hala gidiyorum ikisinede sordum ikiside çok damla damlatmadan kullan dedi bazıları baya 7 8 damla damlatıyormuş ben 3 damla damlatıyorum yasak demediler bana hatta kendileri doğal yağlar var onlardan kullan dedi bende nioli yağı kullanıyorum dedim çok damlatmadan kullan dedi çamaşırlarınıda günde iki sefer değiştir dedi bende kullanıyorum çok iyide geliyor canım benim
biranne__ Delice_zeytin anladım canım belki fitil yazarlar diye şey ettim bndede var çünkü fitil ve toz ilaç sayesinde geçti
Kayraninannesiii Delice_zeytin mantar olabilir sık duş alin vajinaniza sabun fln sürmeyin temizligine dikkat edin gecer
Bhrdgan Delice_zeytin bendede çıkmıştı vajinal fiti verdi onu 4 gün kullanabildim ama geçirdi çok şükür
yeni-annelik pamuk34_ bunu nasıl kullanıyorsunuz benimde çok kaşıntım ve yanmam var ne kullansam geçmiyor doktorun verdikleriyle de geçmiyor kronikleşti galiba artık
pamuk34_ yeni-annelik aktarlardan nioli yağı diye alıyorsunuz ve günde iki kez iç çamaşırınızı değiştirdiğinizde 2 3 damla tam iç çamaşırın ortasına dağınık şekilde damlatıp giyiyosunuz
sca93sca pamuk34_ trendyoldan monoville marka olan baya iyi. Hatta ilk o çıkmıştı sonradan turevleri cikti. Ben memnunum.
sca93sca Delice_zeytin ben bir kupa suya 1 yemek kaşığı dut koydum. Tadını kırmak için limon sıktım faydasını da gördüm. Nioli yagi ilk 3 ay önermesi sadece doktorum ama bi çok kadın doğum uzmanı oneriyo antibiyotik kadar zararı olmaz. Vucuda direk uygulamayın yeterli. Camasira 1 2 damla damlatin ki küçük kız çocuklarına da öneriliyo. Şimdiden geçmiş olsun. Ben 18 gün önce doğum yaptım kasinti başladı nioli kullaniyorum geçiyor.