Mnrsln Delice_zeytin benim de ilk defa hamileliğimde oldu çok zor bir durum. 5 haftalıkken başladı 16. Haftamda ilaç kullanana kadar devam etti. Kaşıntı, yanma ne ararsan vardı 😬 bir de bol bol su iç günde en az 3 litre onun da çok faydası oluyor.
sca93sca sca93sca antibiyotik mantar yapiyo florayi bozduğu için. Enfeksiyon geçse mantarla uğraşıyorsun. Ki antibiyotikten korkmayan millet nioliden korkuyor. 🥴 böyle böyle ilac piyasası çarkı döndürüyor.
Delice_zeytin sca93sca ben hiç antibiyotik kullanmadım çok şükür yıllardır asla içmedim . Nioli de çok etkiliydi 2 defa kullandım bu denli etkkiliyse ne bileyim zararı olur mu filan . Dr da çok bitkisel şeyler önermiyorum deyip kestirip attı öle çekindim kullanmaya ama bugün kullandım çok etkili
2_erkek_annesi Delice_zeytin bnm doktorumda 1 litre su şişesine 1 yemek kaşığı karbonat koyup onunla yıka her tuvalete girip çıktığında dedi bnde spiralden dolayı mantar oldum 2 senedir kaşıntıdan geberiyorum gitmdğm doktor kalmadı şimdi hamileyim daha çok arttı mantar doktorum fitil yazdı 1. Sini koydum hemen etki etti 3.gün arayla diğerini koy dedi diğerinide koyunca inşallah gider zor kadın olmak
Delice_zeytin 2_erkek_annesi gerçekten öyle kadın olmak çok zor Allah hepşmizin yardımcısı olsun inşallah. Fitil yapmadım çoğu kişi etkisini göremedik deyince becerememekten de korktum açıkçası
yalandunyaa Delice_zeytin İstanbul canım uzaksın Eşin kesinlikle üroloji gitsin tek kislik tedavi olmaz. Vaginol var onu al muhakkak eşinle birlikte yap içinde 2 tüp sıvı çıkıyor altına havlu koy bacaklarını yukarı kaldır işin sıvıyı içine bosaltacak. 1 hafta sonra yapacaksın bunu gebeler de yapıyor ben gebe iken yapmıştım ben oturamiyordum o derece kotuydum doktor krem fitil ve antibiyotik vermişti bu Vaginol ücretli isterse bin tl olsun Allah düşmana vermesin amin. Canım ama esinde derhal üroloji gidip idrar ve idrar kültürü versin ona da ilaç veriyolar allah şifa versin çeken bilir
Delice_zeytin yalandunyaa yaaa çok teşekkür ederim araştırıp doktoruma danışıp yazdırırım bunu . Hakikaten çok zor yaşamayan bilemiyor
Delice_zeytin mrwseker bende bugün kullanmaya başladım hakikaten anında kaşıntıyı geçiriyor. Bade natüralin ürününü kullanıyorum
mrwseker Delice_zeytin gerçekten çok etkili bir ürün ben bir de kan sulandırıcı ilaçlar kullanıyorum bir etkisini görmedim ki doktorum da bi sıkıntı olsa bu ilaçlarla kullandırmazdı diye düşünüyorum hiçbi sorunda yaşamadım çok şükür dediğim gibi ne olır ne olmaz diye sadece kaşıntım olduğu zamanlarda kullanıyorum hemen bir günde geöiyo zaten hiçbir etkisi olmaz bence rahatlamak gerekiyo yoksa hayatı zehir ediyo bu kaşıntılar
Delice_zeytin pamuk34_ evet kullandığımda çok etkisini gördüm ama bitkisel filan etkili ne bilim zararı olur mu bilemedim . Bugğn yine br damla damlatıp kullandım çok etkili gerçekten inşallah zararı yoktur
biranne__ Delice_zeytin anladım canım belki fitil yazarlar diye şey ettim bndede var çünkü fitil ve toz ilaç sayesinde geçti
sca93sca Delice_zeytin ben bir kupa suya 1 yemek kaşığı dut koydum. Tadını kırmak için limon sıktım faydasını da gördüm. Nioli yagi ilk 3 ay önermesi sadece doktorum ama bi çok kadın doğum uzmanı oneriyo antibiyotik kadar zararı olmaz. Vucuda direk uygulamayın yeterli. Camasira 1 2 damla damlatin ki küçük kız çocuklarına da öneriliyo. Şimdiden geçmiş olsun. Ben 18 gün önce doğum yaptım kasinti başladı nioli kullaniyorum geçiyor.
Delice_zeytin pamuk34_ Allah senden razı olsun bunu doktor onaylı bilmek iyi oldu , zira doktorum yorum yapmadı bile genelleyip kullanmayın dedi. Bitirdi konuyu , ben kullanmaya devam edeyim o halde
Annecik02 Delice_zeytin her banyoda intim yıkama jeli kullan canım ben doğum yapalı 2 yil oldu hiç kaşıntı sorunu yaşamadım yaşamıyorum Allah’ıma şükür. Banyodan çıkmadan önce o jel ile yıkıyorum öyle çıkıyorum şu an da 4 aylık hamileyim hala kullanıyorum hiç öyle sıkıntım olmadı
Delice_zeytin Annecik02 ilk defa duydum bunu da normalde kullanmadım hiç jel filan, nioli yağı kullanmaya devam ederim sanırım buraya yazdıktan sonra .
Delice_zeytin mrwseker öyle yahu hayatın akışını ciddi oranda etkiliyor . Evet aslında ağızdan alınmıyor sonuçta nioli , zararı olmamalı devam edeyim ben çoookkkkk teşekkür ederim sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah