miranatlas YldrmNUR hafif regl ağrısı ile gittiğimde şiddetli sancım ve açılmam çıktı her ihtimale karşı gidin bence
Yagmurguzel01 miranatlas ciddi misinizzzz ayy korkutmayın dkwkls daha erken çünkü en az 2 hafta daha durması lazım
YldrmNUR miranatlas cevabınız için teşekkür ederim cumartesi gideceğim kesin. Eşim askeri personel izin sıkıntı olabiliyor yoksa yarın giderdim
miranatlas Yagmurguzel01 27+4 te olmuştu benimde bildiğin doğum sancısı cekiyosun demişti ben anlamamıştım bile
YldrmNUR _ruyaninannesi_ hem toplanıyor hemde karnımın içi acıyor regl ağrısı gibi de ağrı hissediyorum karnımın alt tarafında. Toplanma uzanınca geçiyor ama ağrı 1 gün falan sürüyor ara ara kendini belli ediyor 1 gün içinde
Yagmurguzel01 miranatlas işte geçen sancım çıktığında bende anlamamıştım serumla durdurmuşlardı bende bilmemiştim yani
120117 @Yagmurguzel01 bende 35 haftamdayım ve şuan bile çok kasılmam ve aşağda baskı hissediyorum birşey çıkacak gibi korkuyorum şimdi doğuracam diye uyuyamıyprum bile taş gibi karnım benimde ilk gebelik normal mi bilmiyorum. Erken doğum riskim var zaten😞
Kader1313 Yagmurguzel01 bende sancı hissetmemiştim ama yatış verdiler şimdi 38deyim korkulacak bir şey yok
120117 @Yagmurguzel01 evet yarına da devam ederse gıdecem. Zaten perşembe randevum var doktoruma detaylı anlatırım. İki haftaya daha ihtiyacımız var.