eMineHrn3807 Sewal dikkat ettim kendimi salmak istemedim hamile platesi yapıyorum yürüyorum ilk hamilelikte çok kilo alıp vücudumu bozmak istmyrm canım
Selim_Alparslan Alyamerve pek bir fark yokmuş kuzum olsun ben artık takmıyorum bebeklerimiz iyi olsunda 🥰
Hanife_ 23+4 1 kilo aldım hamile olmadan önce çok yerdim şimdide yiyorum ama yemek seçiyorum bide calışıyorum belki ondandır
Sewal tugrammm ya maşallah ne kadar güzel bir sonuç . Nelere dikkat ettiniz . İnanın eski yemem hiç değişmedi ama şimdiden 6 kilo aldım özellikle kalçam büyüdü bunun önüne nasıl geçeceğimi bilmiyorum yemem artmadı ki keseyim
Alyamerve Selim_Alparslan bende. takmıom ben 45 ile hamıle kaldım 58 kıloyum :))) kılolu deglm hala ama tabi agrımm oluyo cok yiyince olsun napalımm şekerımız cıkmasında
Ruzgarr Sewal 29 hafta 6 kilo.hiç kısıtlamıyorum kendimi istediğimi yiyorum.vucutmus kiloymus falan filan hikaye yani.bebeğim sağlıklı olsun tek derdim o.doğumdan sonra veririm elbet.ilk gebeligimde doğumdan sonra 2 ayda verdim yine veririm.
Selim_Alparslan busrasafak AA kuzum merhaba 😍 görünmüyorsun hiç 😍 nasıl gidiyor hamilelik kızçemiz nasıl 🥳