Seda344 Kızlar bu gün 7. Haftam. Kontrolüm vardı. Herşey yolunda dedi doktorum. Ama kalp atışını duymadık. Daha küçük dedi. Kalp atışını benim gibi duymayıp. Sonradan duyan varmı. Tedirgin oldum biraz
Sevim1902 Seda344 ben de aynı şekilde duyamadım🥲salı tekrar çagırdı doktor yine iyiymiş beni telaşlandırdı malesef
Ayse_nur_kayma13 Seda344 bende 14 haftalık hamileyim. Benim de ilk başta duyamadı canım. Tedirgin olmana gerek yok. Alttan muayene yaptı o şekilde duydu. 1 hafta daha beklemeni tavsiye ediyorum. Duyacaksındır umarım
St-nadullu84 Seda344 Anne olmak ve hamile olmak her daim tedirgin olmaktır, kalbini ferah tut inşallah hafta duyarsın sağ salim. Çok da geç değil hatta en rahat 8. Haftadan sonra duyulabiliyor
Seda344 Sevim1902 herşey yolunda mı. Diğer düşüğümde 7+2 de kalp atışı almıştım. Bunda alamadım. Çok tedirginim. Ama doktorum herşey yolunda. Normal dedi 😔
Sevim1902 Seda344 ben de iki defa kürtaj oldum kalp atışı hiç duyulmuyor .yarın başka doktora gidicem .her şey yolundadır sizinde inşallah🤲
Seda344 Sevim1902 aminnnn kuzum. İnşallah güzel haberler alalım. Benim de 3 kaybım var. Bu tüp bebek. Doktorum normal diyor. Yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Seda344 Sevim1902 evet özel hastane. Ama öyle çok iyi bir yer değil. Evime yakın diye şuanlık gidiyorum
Sevim1902 Seda344 düşüklerden sonra hamgi testleri yaptırdınz acaba.ben ve eşim kormzm baktırdık .kan pıhtılaşması çıktı oksapar kullanıyorum.
Seda344 Sevim1902 bir hafta sonra gel duyarız dedi. Geriden geliyor muhtemelen dedi. Bu gün tam 7 oldum. Haftaya 8 olcaz. Kese yolk saç. Var. İyi durumda dedi. Bebeği keseyi haftaya görürüz dedi. Sizce normal mi
Seda344 Ayse_nur_kayma13 kaçıncı haftada duyuldu seninki tatlım. Altan da baktı bana. Daha çok küçük dedi. Belirtilerimi sordu. Bulantılarım var. Ozaman iyi. Merak etme. Herşey yolunda dedi ama. Yaşadığım kayıplar yüzünden evde iş yapmaya bile korkuyorum
Seda344 Sevim1902 bende yaptırdım. Bende de var pıhtılaşma. Clexane ve progestan coraspirin vitaminler. Estrofem kullanıyorum
Ayse_nur_kayma13 Seda344 7 8 Hafta aralığında benim de net duyuldu kalp atışı. 10 dakika uğraştı ama doktor. Küçük olduğu için sanırım zorlanıyorlar. Benim de çok bulantım vardı. Ve sürekli uyku halindeydim.
Seda344 Ayse_nur_kayma13 bende öyle. Uyuyorum yatıyorum. Midem bulamıyor. Tüm yiyeceklerden tiksindim. Hep baharatlı tuzlu şeyler istiyor canım. Doktor da bunlar güzel. Telaş etme sakın. Haftaya gel dedi. Bebeği de görcez. Kalp atışını da duyarız dedi. Ama içimde ki şu tedirginlik geçmiyor. Bende bu gün 7 haftalık oldum.
Ayse_nur_kayma13 Seda344 Hiç tedirgin olma. Doktorun dediyse eğer sorun yok diye emin ol duyarsın sesini. Alttan muayene isteyebilirsin eğer çok tedirginsen