FatSon9993 Aysegul1805 ben bilmeden içtim 1 defa sonra duydum eşimde araştırdı evet içilmiyormuş birdaha içmedim korktum açıkçası
Gamze_125 FatSon9993 ada çayı doğumu başlatmak için iyi geliyor diye biliyorum ne zararı var biliyor musunuz
Gamze_125 Kader-cevahir merhabalar ben de bugün 40+4 teyim cuma gününe kadar gelir inşallah yoksa suni sancıyla doğumu başlatacaklar
Kader-cevahir Gamze_125 aynen benimde perşembe bakacaklar duruma göre en geç cuma başlatırız dediler, hala bir umudum var gece gündüz gelsin diye ama zor gibi 😒
Gamze_125 Kader-cevahir en son geçen hafta gittiğimde açılma yoktu nişan falan da gelmedi. Hiçbir belirti olmadan sadece suni sancıyla normal doğum olabilir mi onu çok merak ediyorum
Bebisbg34 Kader-cevahir 39+5 banada 8 gün bekleme süresi var dedi artık açıklık var ama bı kac cm daha olması gerekiyo dedi cuma tekrar gitcem bakalım🤦🏼♀️
Sankus Bebisbg34 valla ben gebeliğin başından beri hiç oturmadim.is yaotim son haftalardır yerleri sürünerek siliyorum bendede tık.olmadihi için yarın sezeryen.oluyorum 39+1 bekleyecek sabrım kalmadı😂
Bebisbg34 Kader-cevahir senin şimdi açılma falanda yok sancıda yok dmı nasıl olcak nasıl dogurucaz 🤦🏼♀️
Kader-cevahir Gamze_125 bende de 1 cm açılma var demişti ama ne sancı ne başka bir şey yok suni sancıyla açılma başlar umarım
Kader-cevahir Bebisbg34 1 cm açılma var ne olacak bilmiyorum valla inşallah suni sancıyla açılma olur
Kader-cevahir Bebisbg34 bugün biraz bir akıntı geliyor şeffaf sarımsı jöle gibi başka bir şey yok canım yarın hastaneye gideceğim artık