Kader-cevahir Bebisbg34 merhaba canım gitttim bugünde gelmedi benim kız perşembeye kadar bekleyecekler gelmezse müdahalede bulunuruz dediler , kafası aşağıda baya gelebilir dedi, suyu falan iyi olunca beklesin biraz daha dedi
Bebisbg34 Kader-cevahir bendede degisklık yok aynıı🤦🏼♀️ sancı flan cıkmadımı ee zamanı gelms neden mudahele etmiyolarrki acaba burda sanırım mecbur kalmadıkca etmiyolar dmi
Kader-cevahir Bebisbg34 yok sancı çıkmadı ,bebekte sıkıntı olmadığı sürece bekliyorlar suyu falan azalınca müdahale ediyorlar su an bekleyebilir dediler perşembe den sonra müdahale ederiz gelmezse dediler
Kader-cevahir Bebisbg34 şimdi çıktım canım doktordan perşembe günü gideceğim artık hastaneye yavaş yavaş başlatacaklar ,sancı falan çıkmıyor yok yani
Bebisbg34 Kader-cevahir aynı bende bugun cktm 60 gözüküyor sancı falan ama yine tık yok cuma gnü gitcem bende tekrar kac hafta oldun
Kader-cevahir Bebisbg34 geçen gittiğimde 60 falan bende de çıkıyordu bu sefer hiç çıkmadı 20,30 en fazla
Gamze_125 Kader-cevahir merhabalar ben de bugün 40+4 teyim cuma gününe kadar gelir inşallah yoksa suni sancıyla doğumu başlatacaklar
Bebisbg34 Kader-cevahir 39+5 banada 8 gün bekleme süresi var dedi artık açıklık var ama bı kac cm daha olması gerekiyo dedi cuma tekrar gitcem bakalım🤦🏼♀️
Hilal92 Ya benimde sancılarım düzensiz Hatta hiç yok gibi ama 3 cm açıklığım varmış bekliyorum sabırsızlıkla