Kubra-00 belkide neyse saglik olsun ekrandan bol bol izledim kuzucugumu net olmasa da yüzünün fotosunu da aldik en önemlisi sağlığı yerinde bunlara cok şükür 🥰

Kubra-00 bende yeni randevu aldım o hastaneye detaylı ultrason için 1080 tl siz muayene de mi oldunuz sizinki daha fazla

Kızlar merhaba bende güneşli Erdem hastanesinden Perinatoloji bölümüne rendevu aldım 2600 TL di ilk defa gidicem merak ediyorum inşallah güzel geçer

Ceren2020 merhaba acaba detaylı fotoğrafını turuncu olarak verıyorlarmı veya gösteriyorlarmı yoksa sadwce normal ultrason gibi siyah beyazmı

Kubra-00 bölüm onemli tabi ayrintili ultrason sağlıklı sonuç için perinatolog bakmalı

Cerrahpaşayı kesinlikle tavsiye ediyorum google uzerinden online randevu alin o kadR ilgililer ki allah razi olsun gercekten

New34 ben gittiğimde organlarına tek tek baktı. Heryerini ayrı raporladı. Başka ne olsun ki. Bölümleri pek bilmiyorum tıp dilinde

@“Kubra-00”#p3192398kadın doğum yetersiz o konuda perinatologda kadın doğum doktoru ama uzmanligini o alanda yaptırmış yani anne karnındaki bebeğin herhangi bi sikintisi var mı organlarin durumu vs bunlara daha çok hakimdir

Becem 5 nisan tabi memnun kalırsam dönüş yaparım sizlere

Ladyss ben istanbul pendikte oturuyorum çok uzak kalıyor araçla gelsek benzin parasını geliş gidiş derken özele veririm diye düşündüm o parayı