Selamlarrrr,
Batım 6 sıydı. Son adetimin ilk günü 10 şubattı.
Dün akşam içime doğru adet başlamayınca test yaptım anında çift çizgi. Sonra internet yorumlarını okudum, yanlış çıkabiliyor diye yazılmış. Güvenemedim sonra sabah başka marka yaptım, yine hemen çift çizgi görünce beta baktırmaya gittim ve 597,68 mlU/mL olarak pozitifizzzz. 🤲🏻
Ama kaçıncı hafta iyi mi değer kötü mü bilmiyorum. Yarın doktordan randevu aldım. Değer için yorum yapar mı bakalım.

Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🌸

Elayelay Hayırlı olsun kuzum.Beta artışına bakarak ilerleyip ilerlemegini kontrol ederler.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bu süreçte kendine dikkat et.😘

Elayelay hayırlı olsun. Son adet tarihinize göre hafta baz alınır.

Hayat70 amin teşekkür ederimmmm. Yerde miyim gökte miyim bilmiyorum çok mutluyum ama çok da korkuyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻 2 yıldır istiyorduk çok şükür şimdiye kısmetmiş

Ozgednc aminnnn teşekkür ederim darısı isteyen herkese inşallah

Elayelay 4 haftalık falan son adet tarihinize göre, sağlıkla alın kucağınıza inşallah ama doktorun pek bişey yapacağını sanmıyorum şuan beta artışınıza bakmak isteyecektir . Kanı bugün verdiyseniz cmtsi aynı saatlerde aynı yerde tekrar verin sağlıklı bir artış görürseniz öyle gidin bence

Elayelay Rabbim tamamına erdirsin hiç kötü düşünmeyin dikkat edin sadece.Birde eğer bir doktorunuz kötü birşey diyip kafanızı karstrcak olursa başka doktorlara da danışın hep iyi düşünün iyi olsun.Tekrardan çok çok hayırlı olsun.😇♥️

Ebbruc
              Doktora gittim, ne test istedi ne bişey. Ultrasonla rahim ve yumurtalıklara baktı, rahimde kalınlaşma var çok iyi dedi. Yumurtalıklarda bişey yok dedi. Haftaya gelin keseye bakalım dedi. Beta istemedi tekrar neden istemedi anlamadım ama ben yarın gidip yaptıracağım yine de.

Hayat70 Doktora gittim, ne test istedi ne bişey. Ultrasonla rahim ve yumurtalıklara baktı, rahimde kalınlaşma var çok iyi dedi. Yumurtalıklarda bişey yok dedi. Haftaya gelin keseye bakalım dedi. Beta istemedi tekrar neden istemedi anlamadım ama ben yarın gidip yaptıracağım yine de. dikkat etmem gereken noktalar neler 🥹

Elayelay
                  Hayırlı olsun , inşallah Allah tamamına erdirir. Benim de ilk hamileligimde adeti 4 gün geçmişti ve gel kontrol edelim dedi ve 4+4 diyerek direk keseyi gördü. Bu hamileliğimde ise adeti 1 gün geçmişti kese belli belirsiz dedi haftaya gel tekrar bakalım dedi. Bir hafta sonra keseyi rahat bir şekilde gördü. şuan için 11+4 de ilerliyoruz

St-nadullu84 aminnn teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Arada ağrı gibi bişeyler oluyor muydu sizde de? Bide akıntı?

Elayelay
                      Her ikisinde de karın ağrılarım çok fazla oluyordu, her gün ara ara karnım ağrıyordu doktorum çok normal hamilelik hormonların dan dolayı diyordu. Bir de göğüs acısı olurdu. Akıntı ayağı usutursem oluyordu. Ama lekelenme değil. Lekelenme dikkat edilmesi gereken birsey

Elayelay rahim duvarının kalınlaştığını gördüğünden istememiş olabilir, dediğiniz gibi verip 2 katına yükselmiş mi bakabilirsiniz en azından içiniz rahat eder