Selamlarrrr,
Batım 6 sıydı. Son adetimin ilk günü 10 şubattı.
Dün akşam içime doğru adet başlamayınca test yaptım anında çift çizgi. Sonra internet yorumlarını okudum, yanlış çıkabiliyor diye yazılmış. Güvenemedim sonra sabah başka marka yaptım, yine hemen çift çizgi görünce beta baktırmaya gittim ve 597,68 mlU/mL olarak pozitifizzzz. 🤲🏻
Ama kaçıncı hafta iyi mi değer kötü mü bilmiyorum. Yarın doktordan randevu aldım. Değer için yorum yapar mı bakalım.
Hamileyimmmm🤲🏻
Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🌸
Hayırlı olsun
Elayelay hayırlı olsun
Elayelay sağlıkla kucağına al inşallah
Hayat70 Doktora gittim, ne test istedi ne bişey. Ultrasonla rahim ve yumurtalıklara baktı, rahimde kalınlaşma var çok iyi dedi. Yumurtalıklarda bişey yok dedi. Haftaya gelin keseye bakalım dedi. Beta istemedi tekrar neden istemedi anlamadım ama ben yarın gidip yaptıracağım yine de. dikkat etmem gereken noktalar neler 🥹
Elayelay
Hayırlı olsun , inşallah Allah tamamına erdirir. Benim de ilk hamileligimde adeti 4 gün geçmişti ve gel kontrol edelim dedi ve 4+4 diyerek direk keseyi gördü. Bu hamileliğimde ise adeti 1 gün geçmişti kese belli belirsiz dedi haftaya gel tekrar bakalım dedi. Bir hafta sonra keseyi rahat bir şekilde gördü. şuan için 11+4 de ilerliyoruz
St-nadullu84 aminnn teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Arada ağrı gibi bişeyler oluyor muydu sizde de? Bide akıntı?
Elayelay
Her ikisinde de karın ağrılarım çok fazla oluyordu, her gün ara ara karnım ağrıyordu doktorum çok normal hamilelik hormonların dan dolayı diyordu. Bir de göğüs acısı olurdu. Akıntı ayağı usutursem oluyordu. Ama lekelenme değil. Lekelenme dikkat edilmesi gereken birsey
Elayelay sağlıkla kucağınıza alırsınız inşş