mavikelebek54 cansureis yani eşinde bi problem yoksa gene rahat 100 150 tutar iğneler çok pahalı çünkü
mavikelebek54 Menekseeee847383 Allah yardımcımız olsun çok zor hem maddi hem manevi zor bi süreç yıpratıyor insanı
mavikelebek54 Menekseeee847383 evet eşim 1 sene ilaç tedavisi gördü sonra microtese de olmak zorunda kaldı. Hastalık işte bi çok şey var insan başına gelmeden bilmiyor
Smrhsyn Menekseeee847383 rahat gider ben temmuz ayında transfer oldum ikizlerim olcak nasipse. 200 ü geçti bizim tabi herkesin tedavisi farklı ama fiyatlar iyice arttı benim kullandığım ilaçlar vitaminleri hiç birini devlet karşılamıyor maddi olarak yıpratıcı bir süreç ama değer sonucuna. Benim bir de 4. Denememdi
Smrhsyn cansureis daha fazla bile çıkar ben yazın transfer olmama rağmen 200 geçti Şuan güncel fiyatlar daha da yükseldi
Marsmelow cansureis Bazı hastanelerin kampanyaları oluyor, araştırmak lazım. Burada hsg çekimine 16 bin isteyen Medicalpark tüp bebek kampanyası 50 bin yapmış. İlaç ve embriyo dondurma hariç. İlaçlarla kafadan 100 denebilir ortalama. Ne yazık ki.
cansureis mavikelebek54 Evet bi kızım var 4 yaşında yaklaşık 1 yıl 9 ay öncede düşük yaptım 9 ay ara verdim korundum.
Rkye0 Menekseeee847383 olduğun yerde şehir hastanesi fakülte yok mu canım oralarda da tedavi hizmeti veriyorlar araştır iyice hangi şehirdesin? Gerekli şartlar varsa raporda çıkıyor bazı hastalara o zaman tedavi de bayağı fiyat indirimi yapıyorlar benim eşim TSK da personel olduğu için hiç olmazsa 1 2 milyar indirim oluyordu bazı işlemlerde
mavikelebek54 cansureis bi evladınız varsa bekleyebilirsiniz tabi Allah gönlünüze göre versin inşallah hakkınızda hayırlısı olsun
Suhiss cansureis uzerinden cok zaman geçti pek hatırlamıyorum ama bazi ilaclar icin mesela kan sulandirici ugne icin hastaneden heyet raporu cikartirsaniz para odemiyorsunuz cikartamazsaniz (biz yapamadik) dunyanin parasi
tnkkc1 cansureis ben yaptım şuan hamileyim 200 bin tl yi gözden çıkarın inşallah ilkte tutar giden tek para olsun yumurta toplama süreci maliyetli iğnesi pahalı