mombarbie_ Burcuer bu ara favori oldu herhalde bütün bebeklerin popoda gamze var 😅 3 aylık kontrolde bakilicakmis mayıs 10 randevu verildi
Burcuer mombarbie_ niye böyle ki acaba ben denk gelmedim yazanlara cokmus demek ki. 9 ay boyunca vitamin kullandım içinde folik asit vardı folik asit eksikliğinde görülüyormus inşallah iyi çıkar kontrolleri🙏
mombarbie_ Burcuer sorun olduğunu sanmıyorum canım ben düzenli kullandım herkese aynını soyluyorlarmis normal olabilir demişti doktorum yinede her ihtimale karşı ultrasonla bakılacak mayısta
Burcuer mombarbie_ bana da aynısni dediler akıntı olmadığı sürece sıkıntı yokmuş sekral Gamze dedi.ultrasonla bakıldı kalça cikikligi ultrasonunda tekrar baktırin dedi doktor.insallah ileride bişey çıkmaz 🙏
denizk24 Burcuer merhaba inşallah hayırlı güzel sonuçlar almışsınızdır, benimde bebeğimden kuyruk sokumunda yarık ve kıllanma var , bir hafta sonra ultrason ile bakılacak ama Google’a bakınca spina bfida belirtisi okudum çok üzüldüm ..
Burcuer Deryasamet denizk24 merhaba ultrason sonucumuz temiz çıktı şükür sekral gamzeymis ama ayrıntılı ultrason da tekrar bakılacak inşallah onda da güzel sonuç çıkar sızın içinde aynı şekilde umarım ileri boyutta çıkmaz.sizde akıntı var mı akıntı olması durumunda doktor o zaman gelin demişti size neler söylediller