Burcuer Merhabalar 10 günlük bebeğim var kuyruk sokumunda tüylenme var aynı şeyle karşılaşaniniz var mı zamanla geçer mi doktor sizlere ne dedi böyle bir şey için merak ediyorum
mavikalpvemavikalp Burcuer yine doktora sorun ama ben bebeğim doğunca heryerine karınca yumurtası yağı sürmeyi düşünüyorum kıllı olmasın ilerde diye🤗
Deletedmom_72 Burcuer yani ben tam hatırlamıyorum ama doktor o bölgeye bakıp bir şey demişti o sırada oğlumun kalp sorunları da vardı ondan çok korktuğumdan dinlemedim aklım kalpdeydi aklımda tüy hakkında takip edilmeli dediği kalmış bende karınca yağı sürdüm doktor bir şey dedi mi
_ruyaninannesi_ Burcuer çoksa hormanal olabilir ama az ise normal her bebek te olur zamanla kendiliğinden geçiyor
Burcuer mavikalpvemavikalp hiç duymadım onu:) sadece kuyruk sokumunda olması dikkatimi çekti. Netten bakınca pek iyi şeyler okumadım nete bağlı kalmak istemedim, bu sebeple doktora gitmiş kişilerin yorumlarını merak ettiğim için yazdım .l
Gizyy mavikalpvemavikalp ay lütfen yapmayın karınca yumurtası yağı doğrudan formik asittir. Yenidoğan bebeğinizin cildinde ciddi zarar ve tahriş yaratabilir. Doktorlardan öğrendiğim kadarıyla da bebek tüyleri üzerinde hiç bi etkisi yok
Burcuer Deletedmom_72 doktor doğmadan önce ultrasonda eğer görürsen doğunca endişelenme dedi sadece doğduktan sonra görmedi bişey demedi görmediği için ama ben merak ediyorum
mavikalpvemavikalp Gizyy yani 1 yaşından sonra falan kullanmayı düşünüyordum öyle hemen doğar doğmaz değil komple döküp yağa batırmıycam tabiki hanımefendi ayrıca okadar zararlı bişey değil kezzap gibi bahsetmeyin lütfen😅
Deletedmom_72 mavikalpvemavikalp bazı annelerin böyle sanki bebeğimize zarar verecez gibi tepkisini hiç anlamıyorum anlamadım da sağlıkla doğsun bebeğin
mavikalpvemavikalp Deletedmom_72 olsun yanlış anlaşıldım sanırım olabilir her bebişi annesinden daha iyi kimse bakamaz bilemez sonuçta 🤗🤗
Burcuer mombarbie_ sizde gamze denilen açıklıkta var mı deliğin üstünde kıllanma var Bizim pazartesi günü randevu aldık bakalım ne diyecek doktor
mombarbie_ Burcuer bu ara favori oldu herhalde bütün bebeklerin popoda gamze var 😅 3 aylık kontrolde bakilicakmis mayıs 10 randevu verildi
denizk24 Burcuer merhaba inşallah hayırlı güzel sonuçlar almışsınızdır, benimde bebeğimden kuyruk sokumunda yarık ve kıllanma var , bir hafta sonra ultrason ile bakılacak ama Google’a bakınca spina bfida belirtisi okudum çok üzüldüm ..
Burcuer _ruyaninannesi_ yok farklı biraz Allah korusun netten baktım da sipina bifida belirtisi diyor inşallah öyle bir durum değildir ultrason temiz çıkar inşallah:(