Hilaldabaan Kızlar hiç bir şey yoktu sabah bı kalktım göbek deliğinden ve çevresinde acı var hareketlerimi şey yapıyor niye böyle oldu ki birden ya sizde de oluyor mu normal mi bu acaba acaba akşam yatış pozisyonu falan mı yaptı ki ?
tatlibebegim_ Hilaldabaan benimde iki gün öncede acıyodu dokununca falan garipti bi gerildiği için sanırım
eceyc314 Hilaldabaan benim karnımda acı hissi olduğunda doktorum bebeğim pozisyonundan o kısmı zorluyor ondan olur demişti. Karnınız büyürkende göbek deliği gerildiği için ağrılar olur.
Esrackc Hilaldabaan ben yaşamadım ama normalmiş galiba çok duyuyorum bunu yaşayan. Gerginlikten dolayı mı oluyor acaba.
OnurBurcu93 Hilaldabaan karnınız büyüdüpü için geriliyor sızlama gibi değişik bir his oluyor ama endişelenmeyin ben hep zeytinyağı sürdüm çatlamam olmadı o rahatlatıyordu kuruluğu azalttığı için
Hilaldabaan tatlibebegim_ yaaa çok kötü oluyor çok zor bı gebelik geçiriyorum şu aralar oturup ağlamak istiyorum inanır mısın korkuyorum artık her şeyden 🥺
tatlibebegim_ Hilaldabaan bende ya hafta geçtikçe her yerim acıyo resmen nefes alamıyorum karnım sancıyo kasılıp toplanıyo
Hilaldabaan eceyc314 bugün baya var hassas giyinirken filan acı yaptı korktum zor bı hamilelik geçiriyorum oturup ağlamak istiyorum şu aralar 🥹
Hilaldabaan tatlibebegim_ evet evet benimde öyle birde benim rahîm ağzı kısalığı da var çok zor oluyor korkuyorum her şey den birde üstüne çok afedersiniz ama arka bölgem de makat kısmında dışkı yaparken sancım oluyor çok kötü ya damarlarım çatladı doktorum krem verdi birde üstüne hepsi böyle üst üste geliyor 🥺
eceyc314 Hilaldabaan dinlenin magnezyum kullanıyorsanız bir tane için. Yada kızılay erzincan olandan tüketin. Çok acıyorsa bir tane parol içebilirsiniz. Bana doktorum ağrın olduğunda bir tane iç demişti. Benimde çok zor geçiyor hamileliğim. İkinci gebeliğim ama sürekli bir yerlerim ağırıyor. Normal olmayı özledim diyebilirim.
Dhsuiskwk Hilaldabaan bende o haftalarda cok yasadim magnezyum basladi doktor ve benim gaz sikişmam cok oluo ona bagladilar sorun yok dediler
tatlibebegim_ Hilaldabaan son zamanlarıda çabuk atlatsaydık hayırlısıyla bi Allah yardımcımız olsun inşallah 🥹
Betren Hilaldabaan yalniz degilsin bende 27+6 yim 26 haftadan beri cok zorlaniyorum karın sertlesmesi felan derken salı günü düzenli kasılma ve sancilarla hastaneye yatırıldım bide yok bebekte gelişim geriliği var kalbinde sorun var sonra uzman bakti gozukmuyo dedi ve hala riski devam ediyo biz stres oldukça onlar daha cok etkileniyo inan herkes bir sorunla beraber
Hilaldabaan eceyc314 benim rahîm ağzı kısalığı da var çok zor oluyor korkuyorum her şey den birde üstüne çok afedersiniz ama arka bölgem de makat kısmında dışkı yaparken sancım oluyor çok kötü ya damarlarım çatladı doktorum krem verdi birde üstüne hepsi böyle üst üste geliyor 🥺
Hilaldabaan tatlibebegim_ amin amin inşallah valla son aylar daha zormuş gerçekten ya ilk aylara göre 🥹
Hilaldabaan Betren Gerçekten rabbim şifa versin bebislere gününde sağlıkla gelsinler gerçekten öyle strese girmemeye çalışıyorum ama inan bazen çok zorlanıyorum makat bölgemde ki sancı falan çok kötü tuvaletimi yapmaya korkuyorum rahim ağzım uzadı mi uzamadi mi onu düşünüyorum sürekli 🥹
Betren Hilaldabaan ya evet cidden cok zor bi surec ama paniklemeden yönetmeyi hepimizin öğrenmesi lazım umarim başarabiliriz
Hilaldabaan Esrackc Galiba olabilir bende acaba dün gece yatış pozisyonu mu etkiledi ki dedim ama sürekli olan bir şey değildi bu bende bugün böyle oldu 🥺
Hilaldabaan OnurBurcu93 bende sürüyordum tekrsr devam edeyim bir hafta aksatma oldu evet bir anda iyice büyümüş geldi karnım bana da