Tbyk Gizyy kahverengimsiz çok az lekelenir gibi geliyor günde bi kere neredeyse 1 ay oldu tamamen bitmedi ama normal mi acaba
Burcu-2634 Tbyk 1.5 sene oldu bende halen hissizlik var kaşıdığım zaman sanki orayı kaşımıyorum hissetmiyorum tırnaklarımı 😂
Melekabdullah Bende 3hafta olcak Gittikce daha aciyo dikisimin ustunde sol tarfima dogru sislik var elime geliyo bide beyaz bisy var dikiste doktorum su toplnmis gecer dedi ama gecmiyor sinir olucam
Tbyk Melekabdullah benimde 1 ay oldu hala ağrım var adetimin ilk günü gibi dokununca ekstra acıyor gazım olunca da ekstra acıyor ne zaman normale dönücez çok merak ediyorum 😣😣
Gizyy Tbyk vücut o kanı tam olarak sökütemiyosa o zaman da ağrılı oluyo bazen. Doktorunuz tabi daha iyi bilir
Burcu-2634 Tbyk ben 3 günde hareketlendim 1 hafta da ağrılarım dinmişti ama benim hareketin çoktu kiloluyum baya yatağa bağlı gibi yatarım diyorum çok şükür salmadım kendimi darısı 2. Sezeyanıma
AdinsMom Tbyk 10 ay oldu benim o kısmı hissetmiyosun çok 5-6 aydan sonra biraz hissetmeye başlıyosun en azından dokunduğunu 10 aylık oldu dediğim gibi ben hissetmeye başladım biraz
Havvakc Tbyk Benim arkadaşım 2 sene oldu göbek deliği bölgemi hissetmiyorum diyor mesela. Zamanla geçer, geçme süresi kişiye göre değişiyor tabi.
Tbyk Havvakc hissizlik tammda acılarım ağrılarım geçmedi bir aydır hafifte şişlik var dikişin altında üstünde kafama takılıyor hep