Tbyk merhabalar herkese, 1 ay oldu sezeryan olalı dikiş bölgesini hissetmiyorum sanki hala uyuşuk gibi birde dikişi tutunca dikiş yerleri sert sanki içeride kalın bir tabaka var gibi dikiş boyunca normal mi bu durum normalse ne zamana düzelir
Belginylmz Tbyk benimde öyle 2 buçuk ay oldu doğum yaoali aynı hissiz sert doktor normal düzelecek dedi hissizlik surebikir dedi
umrumdadegil Tbyk arkadaşımın 9 ay oldu hala hissetmiyorum diyor benimde 1 ayı geçti bende de hissizlik var
umrumdadegil Tbyk karnıma dokununca acıyor pek dokunamıyorum o geçsin diye bekliyorum 🥺kanaman yoğun mu azaldı mı
Tbyk umrumdadegil evet dokununca acıyor benimde. Kanamam çok az kahverengimsi günde bi minik lekelenme gibi oluyor normal mi acaba
umrumdadegil Tbyk doktoruma sorup duruyorum bende ne zaman geçecek diye ama orda düğümler var normal acımasi sabret geçecek dedi en çok orası acırmış. Normal canım yavaş yavaş bitecek öyle
Aymirac Tbyk sert oda zaten dikişten dolayı zamanla geçer demişti doktor gakat ikinciye hamileyim😂😂😂😂
Gizyy Tbyk evet evet sertlik vardı ama şimdi belli bile değil benim estetik dikişti çok rahat etmiştim ben
Mervs Been dogum yapalı 6 gün oldu kızlar benimde hissiz ama şöle biş var sizdede oluyormu sağ tarafım dikiş başlangıcı sızlıyor her ani harakette ordan haberim oluyor sızlıyor yani otururken yatarken yürürken sürekli sızlama oluyor ama sol tarafımda öle bişi yok
Gizyy Mervs dikişin başında ya da sonunda ben kendi dikişime asla bakamamıştım bi ucu yanma gibi bi acı veriyordu ama bende de 1 aya kalmadan geçiyor
Fatma_ecem4 Tbyk normal canım ben aylarca hissetmedim dokununca geçiyor sonra yinede doktoruna danisabilirsin