iremsevinc Babymom-s inşallah ben çok şaşırdım yani dedim idrar algılıyor kanda nasıl çıkmıyor ben bide acilde verdim olduğum yer küçük bı yer bide acildeki doktor bana dedi sen nerden bilion hamile olduğunu da kan verdin negatif sonuç dedi bı canım sıkıldı sonra acilden çıktım tekrar test yaptım erken gebelik gene çıktı ertesi gün kaset test yaptım gene çıktı kan vermeye gitmeden öncede bı kaset testten sonra sabah ilk idrarla gene erken gebelik testi yaptım bu sefer net çıktı dedim yani 4 testte bozuk olamaz ama şükür sonuç pozitifdi
Tuba-M55 Babymom-s hatta beta 5 çıktığında doktorum hamileymiş gibi davran ama olmaya da bilir dedi. Sen yine de dikkat et kuzum Rabbim hayırlısı ile güzel sonuç almayı nasip etsin 🌼 ağır kaldırma, paketli gıda tüketme, bol şu iç❤
Babymom-s Tuba-M55 doğru diyorsun canım aslında pazartesi kanda yine belli olur ne olduğu 🙏🏿dikkat ediyorum ben yine de dediğin gibi
Alicegurd Babymom-s benim regl geçtiği halde 0.4 çıkıp 5 gün sonra 31 çıkmıştı yükselebilir Bence bekleyin
Babymom-s Alicegurd pazartesi tekrar kan vereceğim inşallah dediğiniz gibi olur😊 pekş sonrasında düzenli artış oldu mu sizin
Alicegurd Babymom-s ilk düzenli gitti malesef daha sonra çok düzensiz yükselme oldu bebeğimi kaybettim ben umarım siz sağ salim kucağınıza alırsınız 🙏🏻 hayırlısıyla
Ebbruc Babymom-s anladım ama işte erken verince de insan üzülüyor negatif görüp. Hakkında hayırlısı olsun, inşallah vardır pztsi bi kan ver netleşir zaten
Anonim189 Babymom-s benim de adetime 6 gün kala böyle çıkmıştı daha sonra erken gebelik testi yaptım pozitif aşıro silikti kan verdiğimde 86 beta inşallah sizin de böyle olur, şimdi 13 haftalığız
Babymom-s Anonim189 dün test yaptım ama bence onun için zaten erkendi. 86 yı ne zaman gördünüz peki☺️
Kubraaalper 5 gün kala 3.58 le negatif çıkmıştı şuan 29 haftalık olduk 🥰 bekle biraz daha canım Allah gönlüne göre versin inşallah ♥️♥️
Babymom-s Kubraaalper peki o değeri görünce doktor nasıl değerlendirdi canım ne dedi sana mesela 😊 benim sonucum çıktığında mesai bitmişti görüşemedim
Kubraaalper Babymom-s doktor değilde eşim laborant o çalışmıştı kanı önceki aylarda hep 1.2 den küçüktür çıkıyordu o gün 3.58 çıktı sonra 16 sonra artarak devam etti canimm . Bizim suprizi ben değil babamız yaptıı🤣
Anonim189 Babymom-s inşallah çok teşekkür ediyorum, sizin de vardır inşallah sağlıkla huzurla kucağınıza alın 🌸
Babymom-s Anonim189 ben 4gün kala 4.4 olarak gördüm pazartesi tekrar kan vereceğim umarım yükselmiştir