Yunel Kaktuscekirdegi Instagramdan bebekdesen sayfasından yaptırdım çok güzeldi kumaşın malı pamuklu yumuşacık nakışlı o sayfayada bakabilirsin istersen canım 5 gün içinde geldi kargo onlara ait 10 lu set 650₺ extra ön nakışta istedim 680₺
Smhayg Kaktuscekirdegi instagramda şekertadındapylaşımlar diye bir sayfaya yaptırdım melek kanatlı isimli. İçinde tulumu bandanası eldiveni beresi takı yastığı loğusa terliği ve lohusa tacı var hepsini 950 ye yaptırdım
Kaktuscekirdegi Hulo2105 yaaa harika geldiler tavsiyen için teşekkür ederim seni güncellemeyi ve teşekkür etmeyi unutmuşum şimdi gezinirken aklıma geldin🥹🩵🐣🤭🪴🥳
Hamiis26 Bende yaptırdım işlemeli de var kelebek falanda var 10lu cıkış seti var bebek için 1tane kapı süsü anneye de taç ve terlik var şeyin içinde (tasarim_urun) İstagram da ismi
bebisliozlem Kaktuscekirdegi benim de karşıma çıktı 😂😻 bende @Hulo2105 tavsiyesiyle lilabio’dan sipariş verdim daha doğrusu bebişimin teyzesi hediye aldı 🤭😁 benimki de kız 🤗🥰 hediyelik çikolata ve hediyelik makrome magneti de hastane çıkışındaki modelin renklerine benzer şekilde yaptırdım 36.haftamda 🐣🩷 yarın 38. haftaya giriyoruz 🤭🤭
Fundahakanb Kaktuscekirdegi subabycollection instagramdan yaptırdım . İlinci kez aynı yere yaptırdım memnunum . Nakışlı bu arada