yeschef-13 littlechick hiç bilmiyorum ki ne desem yalan olur ama sitesinde hepsini sepete ekle yapıp bakabilirsiniz https://www.operaistanbul.com/
littlechick yeschef-13 Ayy teşekkür ederim ben tam bakacaktım yorumunuzu gördüm 🥰 kedicik bebişten önce sahiplenmiş ❤️❤️
yeschef-13 littlechick benimde yazınca aklıma takıldı bakmak istedim 🙏🏼💐 kediş bütün odayı kendine sanıyor zaten
BuseSttt littlechick biz puseti dolaptan 2. el aldık orda az kullanılmış satılanlar var zaten belirli aydan sonra kullanılmıyor isterseniz ordan bi bakın
bahocum littlechick ben yurtdışında yaşıyorum burada birlikte satılıyor zaten o yüzden yanlış bilgi vermek istemem 😊
Seymaduman littlechick evet yakindan inceledik okadar rahat ve bebek icin konforlu ki inanmilmaz biz daha pahali markalara baktik ama en cok hosumuza giden bu oldu. Yurtdisinda yasiyorum burdan alacaz cybex burda cok tutuluyor biz eos lux modelini alacaz
littlechick bahocum Benimde yurt dışından getirtme durumum var bilgi verirseniz az çok bende fikir sahibi olurum ordaki fiyatlar hakkında 🥰
bahocum littlechick Almanya’da pusetiyle beraber set hali 750 €. Tek başına bebek arabası 500 €. İndirimler olabiliyor bebek mağazalarında
Asure123 littlechick Hepsiburada da CYBEX10 kodunu kullanarak %10 indirim oluyor. Bir deneyin isterseniz, fiyat karşılaştırması da yaparsınız hem
Seymaduman littlechick kompile setini almak istersen icinde yagmurlu fln hepsi dahil 1200 euro rahat buluyor