Anneoluyorumm00 aslip7 bende prilam kulaniyorum çok iyi geliyor bana, sen nasıl kullanıyorsun sabahları alınca mide bulantısı daha çok oluyor ben gece alıyorum iki tane çok rahatlatıyor
aslip7 Anneoluyorumm00 ben de akşam üstü iki tane içiyorum sadece gün içinde biraz daha iyi oluyorum ama akşamları fenalık geçiriyorum
Anneoluyorumm00 Lilipadq ay hepimiz aynıyız yeminle benimde bu gün ağrım var diyorum neden ya hormanlardan hepsi 😂ama çok güzel duygular rabbim isteyen herkes nasıp etsin inşALLAH 🤲 kesinlikle anneyi çatlak deli bişey yapıyor kendimden biliyorum 😂amin âmin canım 🤲❤️
Lilipadq Anneoluyorumm00 tekrarı olmayan güzel zamanlar bunlar🩵 acısıyla tatlısıyla yolu yarıladık. Kalan süremizi de prensesler gibi yaşayıp tamamlarız inşallah❤️
Zeyd_Mom_22 Anneoluyorumm00 hayır canım 2 ci gebeliğim ben iksindede böyle oldum ya hamilelikte fazla sabırsız oluyorum😄
Anneoluyorumm00 Lilipadq inşallah canım ❤️ aynen canım bende oyuzden diyorum zaman niye çabuk geçiyor diye korkuyorum sonra yine bu zamanları özlerim gidip bı tane daha getiririm diye 🥰bunda da çok hamileliği ozleyip gidip getirdim eşsiz zamanlar ❤️💙
Anneoluyorumm00 Gezenlady yok canım korkma asla biz kadınlar çok güçlüyüz 😊 az kalınca her kadında oluyor o ama doğum esnasi çok kolay geçiyor çünkü biz kendi kafamızda çok kuruyoruz ondan ,, inşALLAH sende sağlıkla alırsın kucağına 🤲❤️
Lilipadq Anneoluyorumm00 aynı bedende olup hareketlerini hissetmek sadece ikinizin arasında olan bir bağ ve hissiyat ❤️ bunlar gidecek diye üzülüyorum ama bir taraftan da kucağıma almak için sabırsızlanıyorum 🥹
Mayaaa34 Anneoluyorumm00 tam tersi agirlasma hisside yok masAllah hayla dinc hisediyorum kendimi hergun gezip yuruyusumu yapiyorum agirlasanlarada sasiriyorum ki hamileligi cok zor gecenlerdenim her yerim mosmor igneden kusmalarim hic gecmedi ona ragmen yatmak nedir bilmiyorum nazar degmesin
Anneoluyorumm00 Lilipadq aynen bende öyleyim 🥹ama hemende almak istiyoruz inşALLAH hayırlısıyla sağlıkla alırız kucağımıza 🤲❤️