Anneoluyorumm00 Yeldan inan zaman çok çabuk geçiyor daha dün gibi ilk aklımda ne zaman böyle oldu da şimdi ikinciyi bekliyorum diye şaşırıyorum rabbim çok büyük çok zorlu dönemlerden geçmiştim bende zamanında şuan ikinciye hamile olmak o kadar mutluluk verici ki çoğu kişi bunun farkına bile varmıyor sizinde benim gibi hızlı geçiyor 🥰amin âmin canım cümleten sağlıkla alalım kucağımıza inşALLAH ❤️
Anneoluyorumm00 Melliisaa inanır mısın daha hiç bişey almadım 17 haftada cinsiyeti öğrendim eşimde sürekli erken diyor 😂bide benim çoğu esyam var bebeğim şuan 19 aylık ondan biraz rahattım da ama bende artık alışveriş basliycagim.😊
Anneoluyorumm00 Syda01 hiç alakası yok canım ilk hamileğimde de çok zor geçti kızıdı şimdide öyle hala ilaç kullanıyorum bu sefer erkek
Esra_Omer_21 Anneoluyorumm00 30 +5 oldum canım😊benmde bi oğlum var onunla uğraşmama rağmen geçmiyor sanki
Anneoluyorumm00 Esra_Omer_21 inşALLAH hayırlısıla geçer Zaman,senin az kalmış ya agirlaşmışsındır şimdi ondan geçmiyordu son haftlar zor oluyor ya,, rabbim yardımcın olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına 🤲🥰
Ozn_yldz30 21+3 olduk elhamdülillah ayın 11 de detaylı mız var hayırlı sonuçlar nasip etsin rabbim cümleten💙
Anneoluyorumm00 Ozn_yldz30 MaşALLAH canım seninde temmuz da 🥰benimde ayın 26 sında detaylı ultrasonum var inşallah hayırlı sonuçlar alırız canım cümleten 🤲🥰
Ozn_yldz30 Gulseren-85 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cümleten bizim de 10. Yıl mucizesi 🥰❤️
aslip7 Anneoluyorumm00 ne ilacı kullanıyorsunuz prilam kullanıyordum mide bulantısı için ama o da iyi gelmiyor
Anneoluyorumm00 aslip7 bende prilam kulaniyorum çok iyi geliyor bana, sen nasıl kullanıyorsun sabahları alınca mide bulantısı daha çok oluyor ben gece alıyorum iki tane çok rahatlatıyor
Lilipadq Anneoluyorumm00 hareket etse suç etmese suç diyor eşim benimde 😂 ağrılarım olunca ağlanıyorum acaba bişey mi oldu diye bir gün ağrım olmasa niye ağrım yok acaba bişey mi oldu diye yine ağlıyorum. Asla memnun olamıyorum. Hamilelik anneyi azıcık çatlak yapıyor galiba😂 hemencecik 20 hafta geçsin istiyorum. Amiinn sağlıkla kucağımıza alalım da şu günleri gülerek analım🥰
Anneoluyorumm00 Lilipadq ay hepimiz aynıyız yeminle benimde bu gün ağrım var diyorum neden ya hormanlardan hepsi 😂ama çok güzel duygular rabbim isteyen herkes nasıp etsin inşALLAH 🤲 kesinlikle anneyi çatlak deli bişey yapıyor kendimden biliyorum 😂amin âmin canım 🤲❤️
Gulseren-85 @Ozn_yldz30 Amin canım inşallah sağlıkla allah kimseyi yerindirmesin zor isteyen herkese nasip etsin inşallah