Nergizgokce Bizimde son 131 günümüz kaldı bende heyecanla buraya son 99 yazmak istiyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz.. 21+2 🌸🩷
Anneoluyorumm00 Nergizgokce seninde doğumun temmuz dimi canım 😊bende onu yazacağım günü bekliyorum doğrusu 😁🥰 sağlıkla alalım kucağımıza inşALLAH ❤️
Anneoluyorumm00 gulruba ayy evet o dönem agrlastiğimiz için duruyor adeta,az kalmış canım sağlıkla al kucağına inşALLAH 🤲❤️❤️
Btl_akkurr Anneoluyorumm00 evet ama zaman geçmiyor gibi ya hadi hayırlısıyla size de nasip olsun yazmak ne kadar kalmış sizde
Anneoluyorumm00 Buseirgit âmin canım cümleten sağlıkla alalım kucağımıza inşALLAH ❤️ zaman çok çabuk geçiyor 😁
Htckrlp @Anneoluyorumm00 amin Allah mis kokularını çekmeyi nasip etsin sağlıkla 🙏🏻 az kaldı 99 dan sonrası özellikle daha hızlı geçiyor 🌸
Anneoluyorumm00 Htckrlp aynen canım çift rakamlar olunca çabuk geçiyor zaman artık ilk hamileliğimde de öyleydi benimde ❤️🥰
SimgeAkyildiz1805 20+2 den selamm inşallah vakit çabuk geçer hemencicik sağlıkla alırım oğlumu kucağıma ❤️
Anneoluyorumm00 SimgeAkyildiz1805 iki gün bizden ondesin canım yaniyiz nerdeyse amin canım sağlıkla alalım kucağımıza inşALLAH ❤️ benimde erkek seninde öyle 🥰
Anneoluyorumm00 Dlar âmin canım sağlıkla alalım kucağımıza inşALLAH 🤲 bende doğurup tekrar gidip bir tane daha getiririm diye korkuyorum ondan geçmesin diyorum 😂😂
tiniminianne 19+4 bizimde , ama nasıl geçiyor anlamıyorum. Yenidoğan kısmı çok zor bildiğim için sanırım zaman dursun istiyorum 🤣🤣 1 oğlum var 😂
Anneoluyorumm00 tiniminianne ayy evet benimde 19 aylık kızım var zaman dursun istiyorum çünkü sonrası daha zor 😂yani kafadayiz 🥰
Nergizgokce Anneoluyorumm00 evet canim sezeryan olursa 6 temmuz normal olursa 16 temmuz olarak gözüküyor ama bakalım hayırlısı ikisindende korkuyorum ama bir şekilde cikicaklar saglikli olsunlarda😍
Anneoluyorumm00 Btl_akkurr benim 19 aylık bebeğim var ondan çabuk geçiyor gibi 😁 benimde 140 şuanda az kaldı yazmaya ❤️
tiniminianne Anneoluyorumm00 oy seninki minikmiş , benimki mayıs 4 yaş olacak, ama yenidoğan büyütmeyi unuttum diye girip cıkıp ağlıyorum resmen 😅
Anneoluyorumm00 Syda01 benim herhalde bebeğim var ondan çabuk geçiyor gibi 19 aylık onunla uğraşmaktan uzanamiyorum bile 😂❤️