Anneoluyorumm00 Bu gün 140 rakamına düştük tabi 140 da geride bıraktık zaman nasıl hızlısın yaa acelen ne biraz yavaş ak 😂
Papatyakokulukiz Anneoluyorumm00 ben de burdayım ✋️ Oğluma hamileyken zaman hiç geçmiyordu şimdi o kadar çok zaman ilerliyor ki hayretler içerisinde ilerliyoruz bakalm 😀😀
Anneoluyorumm00 ipeklinaismom ayy yavaş gitsin 😂ilk ben bulantilardan bişey hisedemedim şimdide geç zaman aksın istiyorum 😂ayy senin çok az kalmış canım sağlıkla al kucağına inşallah 🤲🥰
Anneoluyorumm00 Papatyakokulukiz bende öyleyim canım şuan kızım var onunla ilgileniyorum zaman çok çabuk geçiyor tadını çıkarmak istiyorum doğrusu 😊 kaç haftalıksin canım
Anneoluyorumm00 Dlar hadi hayırlısı olsun canım bende bekliyorum doğrusu yazmayı 😂az kalmış zaten zaman çabuk geçiyor ya
Anneoluyorumm00 Esra_Omer_21 Aaa kaç haftalık oldun canım benim kızım var onunlada uğraşıyorum ondan herhalde hızlı geçiyor gibi geliyor bana
Esra_Omer_21 Anneoluyorumm00 30 +5 oldum canım😊benmde bi oğlum var onunla uğraşmama rağmen geçmiyor sanki
Anneoluyorumm00 gulruba ayy evet o dönem agrlastiğimiz için duruyor adeta,az kalmış canım sağlıkla al kucağına inşALLAH 🤲❤️❤️
Anneoluyorumm00 Buseirgit âmin canım cümleten sağlıkla alalım kucağımıza inşALLAH ❤️ zaman çok çabuk geçiyor 😁
Anneoluyorumm00 Dlar âmin canım sağlıkla alalım kucağımıza inşALLAH 🤲 bende doğurup tekrar gidip bir tane daha getiririm diye korkuyorum ondan geçmesin diyorum 😂😂