Anne8- Eskişehir de Osmangazi Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi var zaten bir tane bu hastane. Buranın genetik bölümünde anne kanından fetal DNA bakılıyor. Sadece genetik doktoruna muayene ücreti alıyorlar 300 lira. Randevu istenmiyor ama sabah erkenden gelip sekreterlikten numara almanız gerekiyor. Önce genetik asistan doktoru ile görüşme oluyor kısaca sonra 1 tüp kan veriyorsunuz. Bu testin geniş kapsamlı hastalıkları içeren paneli de var aynı fiyatta onu isteyebilirsiniz özellikle doktor kağıda işaretliyor. Bursa’ya gidiyor kanlar orada Burgen diye bir genetik laboratuvar var orası ile anlaşmalılar. 3 haftaya çıkıyor sonuçlar. Telefon ile sorabiliyorsunuz sonuçlar çıkınca yine siz gidip almanız gerek başkasına vermiyorlar. Başka yerde ücreti yüksek bir test ama imkanı olmayanlara burayı söylüyorum. Eskişehire çoğu yerden hızlı trende var rahatça gelinebilir diye.
Eskişehir Esogü tıbbı genetik ana bilim dalı numarasını da yazıyorum. Randevu gerekmiyor ama çarşamba günleri eğitim var bakılmıyor hasta o gün. Kendiniz de arayıp sorabilirsiniz isterseniz. Biraz geç açıyorlar baya uğraşın 15 dk sürüyor bazen illa açarlar ama.
0222 239 2979
Dahili 4440 - 4458