asell13 Sezen00 muhtemelen var canım bu testler hasas olduğu için yanılma payı az ama en garanti kan vermek
asell13 Sezen00 allah gönlüne göre versin canım 🥰 kan tahlili yaparsan bizlede paylaş lütfen merak ederim ben 😅
Oznur-aytac04 Narineee kızlar benim 11 gün geçti bir oğlum var eşimle 7-8 aydır korunmuyoruz ama hamile kalmadım doktora gittik bütün testleri yaptık hepsi normal acaba test yapsam varsa çıkar mı ? 3-4 gün geçtiğinde yaptım negatif çıktı normalde adet günüm en fazla bir iki gün değişirdi
Oznur-aytac04 Nzyl ben yurtdışında oturuyorum şuan bizde akşam 6 yarın sabah alıp yaparım inşallah ama negatif çıkar diye korkuyorum o iki çizgiyi görmeyi çok istiyorum
Oznur-aytac04 Nzyl inşallah namazlarımda sana da yer vereceğim canım rabbim en güzel şekilde nasip etsin
Dilaralemdar Sezen00 Kuzum ne yaptın kan verdin mii?? Ben gördümmm senin silik çizgiyi🥹 Bende bu sabah ilk idrarla yaptım benimde böyle çıktı şimdi atıyorumm bat 11 mart görebilcek misin bakalım seninkiyle çok benzettim son 4 gün benimde🥹🥹
Sezen00 Dilaralemdar henüz kan testi vermedim adet günümü bekliyorum bugün test tekrarlıcam inşAllah hamileyizdr sen de buraya yaz
Sezen00 Dilaralemdar gördüm canım sen de de silik çizgi var benim testteki gibi inşAllah hamileyizdir
Dilaralemdar Sezen00 Aminn inşallahhh çook yakınııız aynıı gibiii bakalımm verdiim 2 saate çıkar dedii🥹🥹🙏🏻🙏🏻