Sezen00 Menekseeee847383 inşallah canım ama sevinemiyorum ki 2 yıldır olmuyordu korkuyorum yanıltmaz inşallah test
AmineErva Sezen00 çok yenidir benm de adet günüme 3 gün kala yaptm.bu şekilde çıktı sonra kan verdm 20 çıktı daha çok yeniymis muhtemelen sende öylesin
Sezen00 Narineee ay inaşAllah ama sevinemiyorum yanıltma mı acaba 2 yıldır hiç yaşamadım şuan da öyle olunca elim ayağım titriyor
Haticemhy2727 Sezen00 benim kuzenimde 2 yıldır evli oda test yaptı 20 gün önce bu şekilde çıktı gidip kan verdi hamile çıktı şuan 6 haftalık hamile
btlalbyrk Sezen00 benim ki de böyle çıkmıştı ama kaset test için erken olabilir adet gününüzü bekleyin o zaman ilk idrarla yaparsınız sonra da kan verirsiniz hayırlı olsun
Menekseeee847383 Sezen00 bu testler bana milyonlarca kez pozitif gösterdi ama hepsinde adet oldum kaset test asla hep tek çizgi yanılmadı kaset test sabah ilk idrarla yapın rabbim evlat versin size inşeallah
btlalbyrk Sezen00 deha silikti diyebilirim yapmaktan manyak olduğum için zaten gün geçince daha belirgin oluyo olmayınca çıkmıyo
zehrayarencandemir Sezen00 silik bir çizgi var sanki🌷 adet gününüz gelince tekrar yapin bence ya da yarin sabahki ilk idrarinizla daha emin olursunuz🩷
Haticemhy2727 Sezen00 varrr canım hamilesin çok yeni olduğu için bu kadar silik çıkmış bir kaç gün sonra tekrar dene yada istersen yarın gidip kan ver ay hadi hayırlı olsun 😘
Haticemhy2727 Sezen00 inşallah bu sevinci yaşarsın canım yarın yine test yap bazen geç dölleme oluyor benim ilk hamileligim öyle olmuştu 10 gün sonra test çıkmıştı oda silik şekilde