Sezen00 Hanımlar ben 2 yıllık evliyim gebe kalmadım hiç [benim reglime 4 gün var az önce testi yaptım erken gebelik testi böyle çıktı sizce nedir
zeliskya Sezen00 ben de reglime 4 5 gün varken yapmistim cok silik şekilde cikmisti simdi 4.5 aylık ikizlere hamileyim 😌😌
Sehertass Sezen00 canım benimde böyleydi ilk yaptığımda sonra sevinçten hemen sabab sağlık ocağına gittim kan verdim ertesi günü sabah e nabizdan baktım değerim 15 çıkmış 🙏🫠🌸 hamileymişim darısı tüm isteyenlere inşallah bence sende hamilesin umutlandırmak istemem yinede ama en kesin sonuç kan vermek bence ❤️
Dilaralemdar Sezen00 Kuzum ne yaptın kan verdin mii?? Ben gördümmm senin silik çizgiyi🥹 Bende bu sabah ilk idrarla yaptım benimde böyle çıktı şimdi atıyorumm bat 11 mart görebilcek misin bakalım seninkiyle çok benzettim son 4 gün benimde🥹🥹
1palyaco Sezen00 https://mutluresim.com/ Adımları takip edin fotoğraf yükleyin daha sonra linki burada paylaşın .
Haticeakgul Sezen00 tebrik ederim canım hamilesin testine baktimda bende ☺️ Adete 4 yada 5gun kala belli oluyor bende iki gebeligimdede erken yapmıştım doğru çıktı
Sezen00 Narineee ay inaşAllah ama sevinemiyorum yanıltma mı acaba 2 yıldır hiç yaşamadım şuan da öyle olunca elim ayağım titriyor
Oznur-aytac04 Narineee kızlar benim 11 gün geçti bir oğlum var eşimle 7-8 aydır korunmuyoruz ama hamile kalmadım doktora gittik bütün testleri yaptık hepsi normal acaba test yapsam varsa çıkar mı ? 3-4 gün geçtiğinde yaptım negatif çıktı normalde adet günüm en fazla bir iki gün değişirdi
Sezen00 zeliskya ya inşAllah ben 2 yıl sonra oldu ama çelişkideyim test mi yanıltıyor acaba çünkü 2 yıldır büyük bır umutla bu anı bekliyorum
AmineErva Sezen00 çok yenidir benm de adet günüme 3 gün kala yaptm.bu şekilde çıktı sonra kan verdm 20 çıktı daha çok yeniymis muhtemelen sende öylesin
zehrayarencandemir Sezen00 silik bir çizgi var sanki🌷 adet gününüz gelince tekrar yapin bence ya da yarin sabahki ilk idrarinizla daha emin olursunuz🩷
Haticemhy2727 Sezen00 varrr canım hamilesin çok yeni olduğu için bu kadar silik çıkmış bir kaç gün sonra tekrar dene yada istersen yarın gidip kan ver ay hadi hayırlı olsun 😘
Seyoriin97 Sezen00 ya çizgi görünüyor gibi ama emin olmak için 2-3 gün bekleyin kan verin inşallah vardırr🐣
btlalbyrk Sezen00 benim ki de böyle çıkmıştı ama kaset test için erken olabilir adet gününüzü bekleyin o zaman ilk idrarla yaparsınız sonra da kan verirsiniz hayırlı olsun
Sezen00 Menekseeee847383 inşallah canım ama sevinemiyorum ki 2 yıldır olmuyordu korkuyorum yanıltmaz inşallah test
Haticemhy2727 Sezen00 benim kuzenimde 2 yıldır evli oda test yaptı 20 gün önce bu şekilde çıktı gidip kan verdi hamile çıktı şuan 6 haftalık hamile