Nazifetopcu Benimde 38+3 bugün. Kanala girmemiş henüz. Kontrolüm vardı bugün. Bakalım kaç gün kaldı 🥰
XBirmelekannesiii fayting oturduğunuz zaman baskı hissediyorsunuz rahminz üstünde en kolay böyle anlaşılıyor
fayting XBirmelekannesiii oturduğumda baskı hissetmiyorum ama herkes karnın düşmüş diyor moralim bozuluyor bir de benim karnım hep aşağıdaydı zaten görmeyenler bile öyle diyor adam beni 9 ay hiç görmemiş senin karnın dişmüş diyor 😀😀
Asure123 Pnarmom888 ertelemesine gerek var mıymış ki ya aslında çok da erken değil🤔 aynıyız bu arada ben de 36+5☺️ geçen cuma gittim en son, ara ara yüksek sancı çıktı bende ama doğum sancısı denebilecek şekilde değildi
Lebis35 Çok heycanlıyım uyuyamıyorum saatlerdir yatakta dönüyorum çok garip duygular içindeyim sabah sezeryana giricem dua eder misiniz 🙏🥹
fayting Lebis35 Allah doğumunuzu kolaylaştırsın bebeğinizi kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah 🙏
XBirmelekannesiii fayting ya herkesin vücut yapısı farklı olduğu için insanlar anlayamıyor benim de mesela göbeğim hep yukarıda hala da yukarıda ama bebek aşağıda ben de anlamış değilim 😃
fayting XBirmelekannesiii 😀😀 yani moralim bozuluyor yani temizlikçi ablalar bile öyle söylüyor haftaya doğurursun diyenler de var çok sinir oluyorum 😀😀