fayting MelekAnnesiii evet benim ilk bebeğim inşallah ben de o sendromu yaşamam öpüp koklamak istiyorum
fayting Momnur arada bana da oluyordu o ya 4-5 gün önce o günlerde kendimi çok yormuştum artık dinlenme moduna geçtim
Bircanm fayting inanın bende öyle dusunuyodum geçmez zaman diyodum ama nasıl geçti koca 9 ay bilmem😊 tabi son haftalar hiç geçmiyor gibi 😅
fayting Demet-Eser evet aynı ikilemi ben de yaşıyorum ya hem içimde olması çok güzel hem de acaba şimdi nasıl olurdu ya kucağımda diyorum ❤️🥲gerçekten annelik çok tuhaf
Kelebek1_ Zlhbayram ikinci doğum olacak ilki de suni ile başlamıştı inşallah doğumdan sonra yazarım tekrar
fayting Bb95 bol bol iç canım uzun zamandır kontrole gitmedin mi nasıl bir anda azalmış da yatacak seviyeye gelmiş anlamadım
Bb95 fayting doktorda şaşırdı haftada 1 gidiyorum en son baya oldu mu göreli dedi hayır 4 5 gün oldu dedim oda nasıl olur dedi
fayting Bircanm evet ya geçse de geçmese de insan farklı hissediyor gerçekten yani geçmesini de istiyor geçmemesini de 😀❤️
fayting XBirmelekannesiii bebeğiniz kanala girdi mi ben nasıl anlarım bunu bilmiyorum siz anlamış mıydınız
XBirmelekannesiii fayting oturduğunuz zaman baskı hissediyorsunuz rahminz üstünde en kolay böyle anlaşılıyor