milav mineoksuz11 ekmekten bende tiksindim ilk trimester boyunca eve ekmek aldırmadım fırın olan yerde yolumu değiştiriyordum insanlar bunu nasıl yiyor ben bu zamana kadar nasıl yemişim deyip duruyordum, geçti şimdi yine yiyorum 😅
mineoksuz11 milav geçmesine sevindim benim doğuma kadar sürmüştü😂 ayy aynısı ya valla ben nasıl yiyormuşum demiştim hep mutfağın en ücra köşesine koyduruyordum evdeyken
Busetasm miniiiikfasulye ilk gebeliğimde baldan tiksindim görmek bile midemi bulandırıyodu hala nefret ederim 2. Higebeliğim bu seferde limondan tiksindim
miniiiikfasulye Ebrarabla_06 evet yaa sogan berbat yaa ben bide bişey sorcaktim 8 haftalık bebiste resim attım belli olurmu kesedenn🌹🤷
Sema_nur1 Tavuk eti, bulgur pirinç pilavı ,sigara ,yumoş kokusu ,parfüm ,mutfağın o havasız kokusu ve buz dolabı yumurta maydanoz aşırı miğdemi bulandırıyor ve ciddi anlamda 🤮 ediyorum
miniiiikfasulye Hulo2105 bizde aile yemeğine gitmistik asiiiri mangal köfte kokuyordu lavabodan çıkamadım tiksinicegim aklımdan gecmezdi
Hulo2105 miniiiikfasulye işin tuhafı et falan da yiyorum ama köfte bilmiyorum yapısından mıdır nedir 3 aydır yiyemiyorum. Bu arada bende anneme gitmiştim ızgara köfte yapmıştı ilk ondan tiksinmiştim
mineoksuz11 Kubraaa06 bende hiç farketmedi ama geçen aynı kokuyu aldım dedim hayır aynısını yaşayamam 🥲