miniiiikfasulye Kızlar ben kızartmadan çok tiksiniyorum 😂Bide gulmezseniz kaynanamdan sigara içtiği den dolayı kendisini severim çok kokuyor Allah affetsin 😂
hepoyleolurzaten__ miniiiikfasulye etten tiksindim normalde çok severdim şuan adını ve kendisini gördüğüm an midem kalkıyor inşallah doğumdan sonra düzelir 😂
mineoksuz11 İlk hamileliğimde ekmekten.. elimden gelse eve aldırmayacaktım o derece tuhaf geliyordu kokusu 🥲 şimdikinde de sucuktan tiksindim nedense kokusuna tahammül edemiyorum evde yasak 😂
milav mineoksuz11 ekmekten bende tiksindim ilk trimester boyunca eve ekmek aldırmadım fırın olan yerde yolumu değiştiriyordum insanlar bunu nasıl yiyor ben bu zamana kadar nasıl yemişim deyip duruyordum, geçti şimdi yine yiyorum 😅
miniiiikfasulye Tuba-M55 😂😂birisi şey demişti kocamdan tiksindim diye 😂😂 Instagram da o geldi aklıma kendimde diyor yaa 😂😂
2bebelianneee biranne__ bende peynir aşığı oldum biliyor musun böyle yağlı sert peynir bir kalıp yerim kendimi durdurmasam bi oturuşta 😂
Evhamlikurabiyeanne Buzdolap kokusu öggg azaldı ama hala tiksiniyorum.Önceki hamileligimde de eşimden tiksinmistim 🤣
Evhamlikurabiyeanne miniiiikfasulye eşime o zaman alinir diye söyleyemiyordum bu hamileligimde söyledim Hümaya hamileyken senden cok tiksindim bunda tiksinmedim diye neden ter mi kokuyordum diyor ter kokusu degil sarilmasi öpmesi bile vicik vicik geliyordu 😂