Sunshine123 Beren77 benim de çok ağrıyor sıcak su torbası koydum şimdi inşallah ben de sizin gibi pozitif görürüm 🌸
Merve_ceyhan0803 Beren77 32 oldum hala devam ediyor üstüne bide vajinal ağrı başladı son zamanlar daha ağır geçiyor kuzum
Sunshine123 Beren77 hadi Ya ben de oraları sıcak tutmak gerekiyor diye biliyordum. En iyisi bir daha koymayayım o zaman aklım bir de onda kalmasın
Beren77 esra00ozdmr gece idrara kalktım gaz sıkışması vardı bide bel agrısı benim belirtiler bunlardı hala da devam ediyor normalde gece hiç idrara kalkmamısımdır
Ayse1-1 Ben daha gebelik testi yapmadan bel ağrım başlamıştı hamile olduğumu öğrendikten sonra da devam etti
esra00ozdmr Beren77 benimde sanki karnım ve midem arası çok yemek yemisimde sismisim gibi nefes bazen zor alıyorum yani birde bazen dokunca çok hafif aciyor
dmrlz Aycicegi_ Merhaba Kuru igneleme yaptırmanın hamileyken herhangi bir sakıncası var mı acaba bilginiz var mi
Aycicegi_ dmrlz Ben fizik tedavide çalışıyorum beraber çalıştığımız doktor iki hamileliğimde de ilaçsız iğneleme yaptı. Birkaç hafta beni en azından rahatlattı.
dmrlz Aycicegi_ anladim teşekkür ederim ,hangi haftada yaptırmıştınız bebeğiniz doğdu mu bu arada hayırlı olsun şimdiden 😇
Aycicegi_ dmrlz Doğum yaklaştı eli kulağında ☺️ilk gebeliğimde de ikinci de de ilk trimesterde yaptırmıştım