St-nadullu84 zehrayarencandemir Evet benim iki hamileliğimde de göğüslerim çok çok has has oldu, giyinir soyunurken bile açıyordu ve karın ağrısı oluyordu.
zehrayarencandemir St-nadullu84 bana da arada bir çok hafif olsa da bir karın ağrısı geliyor ama çok az ve nadir başka hiçbir belirtim yok bulantı falan 🌷
aysenuroztunc OnlyBaby valla boşverince hamile kalmıştım ben şimdi de aynı yoldan devam ediyorum hala adet olmadım bekliyorum bakalım olmazsan pazartesi yada pazar günü yaparım
zehrayarencandemir OnlyBaby evet beta hcg 665.70 pazartesi tekrar gidip başka testlerde vereceğim inşallah☺️
St-nadullu84 zehrayarencandemir İnşallah güzelce ilerler süreç doktor göründun mu. Keseyi gördü mü benim tüm hamileliklerimde keseyi görünce diğer testleri yapti
St-nadullu84 zehrayarencandemir İnşallah ilerleyen süreçte de bulantı olmaz, her hamilelik farklı diyorlar gerçekten doğru ilk hamileligimde bulantı filan nedir bilmedim koku hassasiyeti var. Bu hamileliğimde aşırı derece koku hassasiyeti, ogurtu , kusma.
zehrayarencandemir St-nadullu84 yok hayir ben acilden girip verdim kan testini bugün sonucum cikti saglik ocagi pazartesi gelip diger testleri yaptirmam gerektigini söyledi yani öyle kese falan görmedim daha 🥲 bizim durum biraz sürpriz oldu ve balikesirde görevdeyiz biz aslen istanbulluyun buralari bilmedigim icin hala bir doktor arayisindayim kisitli imkanlarla zor oluyor😞😞
zehrayarencandemir St-nadullu84 kesinlikle herkesin cok cok farkli ilerliyor ama ben biraz daha özdesmek icin daha fazla belirti almak istiyorum 😅 böyle kendimi cok hamile gibi hissedemedim😂
Semagzll OnlyBaby bende normalde 34. Günde falan olurdum o da 6 marta denk geliyordu 3 gün geçti hala olmadım tüp bebeğe baslicaktik git gide ertelendi canım 🥺
Semagzll OnlyBaby ben bugün gittim test verdim negatif ama hala olmadım canım bende biberiye papatya çayı yaptım en azından gebelik yokmuş söker insaAllah