Sweety11 Bennureyla mantıklı hareket etmişsiniz hastanede durmaktan daha iyi evde olmak.Allah kolaylaştırsın 🤍
Sweety11 Bennureyla yok yok zaten şuan herşeyin farkında olarak ilerleyeceksiniz bilinçlisiniz sonuçta ve bir çok kadın böyle yapıyor.Bende 37 haftalık hamileyim ,evde duracağım son ana kadar
Bennureyla Dlar Gggg-12 sumeyra14 Dmrcn erkencikus_ Boncukk123 Sweety11 Yazmelegi_ Canım kızlar ben doğurdum canım kızımı! ♥️
Bennureyla Gggg-12 sumeyra14 Dmrcn erkencikus_ Boncukk123 Sweety11 Yazmelegi_ Dlar Kızlar paylaştım hikayemi. Profilimden bakın isterseniz 🥰
sumeyra14 Gggg-12 Allah bir avazda kısa sürede sağlıkla mutlulukla kavuştursun bebeğinize ❤️💟 Ben de her an doğum yapabilirim, bana da dua eder misiniz
Dmrcn Bennureyla doğurursan haber verr cok HEYCANLI 😍 benımde yarın kontrolum var sancılar basladı gibi bende ama düzensiz henuz bakalım
sumeyra14 Dmrcn dizi gibi takip ediyoruzzzzzz 😂😂 çok yakında basroldeyim ben de sanırım siz de oylesiniz
sumeyra14 Gggg-12 rabbim bizimle birlikte doğum yapacak kardeşlerime de kolaylıkla sağlıkla sıhhatle mutlulukla kısa sürede bir avazda bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin aminn🎈🥺
Boncukk123 Bennureyla yaaa 🥹 hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebeğini 🤲🏻🌸 nasıl ilerledi süreç peki sancılarını evde mi cektın canım hastaneye gittiğin de açıklığın var mıydı müsait olduğun bir zaman da yazar mısın 🌸
sumeyra14 Bennureyla ayyyyy sağlıkla ağız tadıyla büyütünn❤️ İnşallah ikiniz de iyisinizdir canımm Sürecini müsait bir zamanda yazarsan sevinirim💟🌼