Dmrcn Bennureyla nişan geldiğinden beri sadece karnım sürekli taş gibi kasılıyo sancı falan yok valla😂 yarın kontrol var görücez artık siz ne durumdasınız 🙈
Bennureyla Dmrcn Bu sabah 3 saat içinde birkaç kez vurdu sancı ama şuan o kadar sakin ki sanki gelesi vardı ama canı istemiyor şuan bebişimin 😅. Doktora gidicem ama açıklık var mı diye bakılsın. Olmadı eve döneriz.
Oznurkk Bennureyla aynı hafta günde benim de nişanım geldi ama benimki parlak kırmızı kandı. Afedersin WC de düşmüştü pat diye. Sonra silince birkaç damla daha gelmişti hemen doktoruma ulaşıp hastaneye gittim 1 saat içinde de sezaryen oldum
Bennureyla Sweety11 Elifff1999 Boncukk123 Dmrcn Gggg-12 erkencikus_ Oznurkk Yazmelegi_ Doktor iki gün içinde doğurabilirsin dedi. Alttan muayene edildim açıklık vardı ama kanala girmemiş bebiş.( Biraz acılı bir muayeneymiş) Yatış verdi ama ben evime gitmek istedim. yakın 10 dk sürüyor yol max. Şimdi iyiyim. Evde güzel banyomu yapıp gelen sancıları karşılamayı düşünüyorum. Artarsa derhal gideceğim.
erkencikus_ Bennureyla leke olup Nişan geleblir arkasindan veya sizinki öyledir benm 5de gelmişti gece 12de doguma gttm suyum gelerek
Bennureyla erkencikus_ su yokta gün içinde mini sancılar oldu. Yalancı gibiydi ama önlem için doktora gidiyorum. İlk gebelik hata yapmak istemiyorum
Bennureyla Gggg-12 çok tatlısınız ya merak ediyorsunuz ♥️. Şimdi doktora gidiyorum. Yazacağım durumu.
Boncukk123 Bennureyla suyunu ve sancı gelirse takibini yap canım genelde su ya da kanama yoksa sorun olmuyor diyorlar ama yarına kadar suyun gelirse hastaneye git enfeksiyona açık hale geliniyormus
Bennureyla Sweety11 Evet nişanmış. Doktor ameliyatta şuan görüşemedim hala ama sancılarım 30 dkya indi
Sweety11 Bennureyla mantıklı hareket etmişsiniz hastanede durmaktan daha iyi evde olmak.Allah kolaylaştırsın 🤍
Bennureyla Dlar Gggg-12 sumeyra14 Dmrcn erkencikus_ Boncukk123 Sweety11 Yazmelegi_ Canım kızlar ben doğurdum canım kızımı! ♥️
Bennureyla Gggg-12 sumeyra14 Dmrcn erkencikus_ Boncukk123 Sweety11 Yazmelegi_ Dlar Kızlar paylaştım hikayemi. Profilimden bakın isterseniz 🥰